Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Darmowy internet po każdym doładowaniu 50 zł ??

ROZWIĄZANE
Katani1
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

@Jaro72  No to tam nie ma lejka, możesz próbować reklamować, czasami się udaje...

We wcześniejszych wpisach miałem na myśli taryfę OFnK, Twoja jest trochę "archiwalna".

Jaro72
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy

Wykorzystałem bonusowy pakiet internetowy OK ale co z kasą na koncie skoro pakiet wykorzystałem dziś i od razu zniknęły mi środki z konta  

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Jeśli wykorzystałeś bonus i nadal korzystałeś z internetu, to internet był rozliczany ze złotówek z konta głównego.
Katani1

W tej taryfie net jest drogi 25 gr. za 50 kB, czyli za 50 zł. miałeś tylko 10 MB.

Jaro72

Korzystałem z bonusa i sprawdzałem jego stan do wczoraj a dziś jeszcze przed skorzystaniem z netu sprawdziłem stan konta i nadal na nim było 50 zł a po 2 godzinach ani pakietu ani pieniędzy na koncie a nie korzystałem dziś z netu na pewno nie całe te 2 godziny jak to możliwe by nawet w takim czasie znikło mi 5 dych choć dziwiło mnie troszkę to że stan konta nie spadł choć wysłałem kilka smsów sprawdzając stan pakietu

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Internet nie jest rozliczany za czas, a ilość wysłanych i pobranych danych. Jeśli miałeś LTE, pobranie 1GB trwa około minuty.
Katani1

@Piotrekk85napisał(-a)
Internet nie jest rozliczany za czas, a ilość wysłanych i pobranych danych. Jeśli miałeś LTE, pobranie 1GB trwa około minuty.

Eno Ty masz już jakieś 5G ?

Ron
Poziom 36, Nawigator Galaktyczny

@Jaro72, przeczytaj ostatnie posty. Transfer danych jest drogi po wykorzystaniu pakietu i szybko poleciało. Napisał Ci @Katani1 ile Cie to kosztowało 10MB za 50zł

Jaro72

Oki teraz rozumiem tylko czy nie powinienem dostać informacji że zaczęło się pobieranie poza pakietem?

Katani1

Wiadomość zawiera hiperłącze

Trzeba by się dokopać do regulaminu. Obawiam się, że nawet jakbyś dostał info to i tak za późno, 10 MB to przecież dwa duże zdjęcia. 

Znalazłem to:

https://biuroprasowe.orange.pl/blog/orange-one-z-pakietem-gb-za-doladowanie/

a tam info, że promocja trwa do końca 2017 r. ...