I to by mi pasowało, gdyby nie fakt, że u konkurencji za doładowanie 200 zł otrzymuje 200 GB internetu na ten sam okres czasu. I w tej ofercie Orange nie ma podjazdu.
Już podliczałem: Orange 365 za 360 złotych i mam spokój z Internetem na cały rok. Ale zostaje mi na koncie 0 złotych.
Regulamin promocji „10 GB na start”
Innych promocji dla nowych i przenoszących (oprócz pakietu no-limit za połowę ceny przez 1 miesiąc) jakoś nie widzę
Jednak zdecydowałem się. Swoją drogą, ciężko dostać starter Orange (tylko Żabka i stacja benzynowa, gdzie powiedzieli, że też często mają braki. A na poczcie od kilku tygodni nie mają Orange). Dziwna polityka, jak na takiego giganta. Za to startery konkurencji dostępne w warzywniaku, czy monopolowym.
Mam jeszcze takie pytanko - czy niewykorzystane GB internetu z pakietu "365 dni - 1 TB - 360 złotych" przechodzą na kolejny rok (pod warunkiem, że wykupię kolejny wspomniany pakiet), czy po roku czasu wszystko się anuluje, i choćby mi zostało 300 GB, to one przepadną w 365 dniu po aktywowaniu pakietu?
Środki na internet przepadną z końcem pakietu.
Dzieki za odp.
Tak jak się spodziewałem. Byłoby za dobrze, gdyby ów GB nie przepadały.
@Anonim też zauważyłem, że startery Orange coraz trudniej są dostępne. Startery konkurencji dostępne wszędzie.
Na poczcie zapytałem, to okazało się, że od kilku miesięcy nie ma starterow Orange. A na ścianie wisiały startery wszystkich operatorów. Nawet jakieś rosyjskie/ ukraińskie. Wcześniej matkę poprosiłem, jak będzie przy okazji na mieście, i przeszła 6 sklepów i 0 starterow Orange.
Jest to bardzo niewygodne. U mnie do Żabki jest dosyć daleko. Na szczęście stację paliw mam na osiedlu. To powinno być tak, że załatwiasz od ręki. Wchodzisz do pierwszego sklepu i po temacie. Tak jest że starterami wszystkich operatorów. Niezrozumiałe działanie Orange, przez to dużo osób zapewne rezygnuje z ich starteru, bo mają pod ręką konkurencję, a ich starter trudno znaleźć.
Nie ma tego pakietu na linkowanej stronie. Jak przedłużyć kończący się pakiet 1TB + nolimit na rok za 360zł?