Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy mogę przenieść numer na kartę online?

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 12
  • 0

Czy można przenieść numer online? Byłem dziś w salonie Orange, ale Pani stwierdziła, że nie mają jakiegoś programu do przenoszenia numerów na kartę 😞

*Post wydzieliłem z tematu "Promocja 1000 GB za przeniesienie. Czy jest dostępna też dla nowych?" - moderator Wojciech.

11 ODPOW. 11

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20276
  • 58630
  • 797

@biker862 możesz przenieść numer online. W salonie czasami zdarza się, że odmawiają, bo nie mają prowizji od klienta przenoszącego numer na kartę.

Wejdź na stronę:

https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte

następnie kliknij żółty przycisk z napisem: "przenieś numer i odbierz 1000 GB".

Zrzut ekranu 2025-02-15 125144.jpg

Reszta pól uzupełnij zgodnie ze swoimi danymi, na osobę przenoszącą swój numer i po złożeniu wniosku oczekuj kuriera z kartą SIM.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3369
  • 8166
  • 152

• 20276
  • 58630
  • 797

@Ron link nie działa. U Ciebie będzie działał, puki sesja nie wygaśnie, później strona się nie wyświetli.

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 12
  • 0

Dziękuję bardzo za informację. A w jaki sposób otrzymam kartę? Będzie do odbioru w salonie, czy zostanie przysłana kurierem?

• 20276
  • 58630
  • 797

@biker862 otrzymasz kurierem w przeciągu dwóch - trzech dni roboczych. Po otrzymaniu karty SIM, do karty zostanie przypisany numer tymczasowy. Jak już nadejdzie data przeniesienia, to w dniu przeniesienia numer tymczasowy zostanie zastąpiony numerem przenoszonym. Wszystko odbędzie się automatycznie. Po złożeniu wniosku o przeniesienie nie trzeba wypowiadać żadnej umowy u obecnego operatora. Wszelkie formalności załatwi w Twoim imieniu Orange.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3369
  • 8166
  • 152

• 20276
  • 58630
  • 797

@Ron nie będzie działać. Ten też już wyświetla pustą stronę.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 1110
  • 4592
  • 20

W linku jest requested ID, więc link zawiera dane generowane dynamicznie dla danej sesji.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 321
  • 1151
  • 6

@ketrasaArtur podał prawidłowy sposób wejścia, Orange strasznie to utrudniło, link bez requesta opisanego przez @atlas_cudów nie działa https://www.orange.pl/portal/commerce/wizard_b2c a z działa indywidualnie na podstawie dynamicznego przydziału