- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy Orange też wam pobiera za połączenia z infoliną?
Jeśli masz telefon z Androidem, Windows Phone 8/8.1, Windows 10 Mobile lub iPhone'a, ściągnij aplikację MÓJ ORANGE ze sklepu 🙂
Dzięki temu, będziesz mógł bezpłatnie połączyć się z doradcą z numeru Orange na terenie Polski 🙂
Ponadto, zawsze - do czego gorąco zachęcam - możesz skorzystać z czata (z wyj. kwestii technicznych) lub podejść do salonu Orange 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @schik .
Może któraś z odpowiedzi zawarta w tym temacie okazała się na tyle przydatna, by oznaczyć ją przez │Opcje posta → Zaakceptuj jako rozwiązanie│?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
niby wszystko ok, reklamację uwzględniono. Tylko mam nadal poważną wątpliwość, dlaczego ja mam płacic za błąd Orange. Nawet to 1.50. Dodam, by sie dodzwonić wstawałem celowo o 2 a.m. W mojej ocenie, jest to postępowanie operatora nad wyraz nieuczciwe.
Dajcie sobie spokój z tą opcją z czatem. Telefonu przez wiele minut nie odbieracie, a czatować proponujecie. No więc czatowałem do 2-ej w nocy. Chyba wystarczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Stare mój orange było fatalne. Nowe czarne oceniłem dobrze. Tej czerwonej słuchawki nie używałem, bo obawiałem się, że znowu skaje mnie Orange. Mam numer w Orange gdzieś od 2004 r i takich "nadużyć" ze strony operatora było sporo, może raz na 2 lata.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
schik napisał:
Stare mój orange było fatalne. Nowe czarne oceniłem dobrze. Tej czerwonej słuchawki nie używałem, bo obawiałem się, że znowu skaje mnie Orange. Mam numer w Orange gdzieś od 2004 r i takich "nadużyć" ze strony operatora było sporo, może raz na 2 lata.
To super, że nowa wersja apki przypadła Ci do gustu . Bez obaw - połączenia z niej inicjowane (za pomocą "czerwonej słuchawki") są darmowe. (Istotne by karta SIM włożona do aparatu była z oferty Orange). . Także - śmiało .
Mam również nadzieję, że - pomimo tego, że natrafiałeś na "nadużycia" - nie zniechęcisz się do nas .
Tyle lat współpracy, że ho, ho... Oby się układała jak najlepiej .
/na marginesie: zastanawiałeś się nad tym? /
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skorzystaj następnym razem z czatu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A mnie zaraz przychodzi do głowy głos rozsądku. Posłużę się przykładem z "innej beczki". Jak kogoś stać na dobrego merca, to niech nie narzeka, że paliwo za drogie, bo to tylko czubek wydatków i możliwości finansowych u kupującego. Ja nie mam za dużo "miedzi", więc @Anonim na [...] po cichutku siedzi Tak krawiec kraje....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi rozsądek mówi, że te opłaty za infolinię są zbyt duże.
Jak masz merca za powiedzmy 100000zł to przegląd za 1000 to jest koszt rzędu 1% i na dodatek uzasadniony gwarancyjnie i do przewidzenia.
A jak masz abonament za 100zł i koszt infolinii 10zł to mamy aż 10% i na dodatek zazwyczaj ani nie do przewidzenia ani nie z naszej winy...