10-04-2018
01:54
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-04-2018
01:54
Witam
Korzystam z pakietu jednorazowego 120 minut do wszystkich, chciałabym włączyć ten sam pakiet tyle że cykliczny. Czy jeśli to zrobię to środki które mam w pakiecie jednorazowym ( a jest trochę tego ) przepadną mi czy również migrują do cyklicznego?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
10-04-2018
05:06
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-04-2018
Cześć 😁
Możesz mieć aktywną tylko jedną wersję pakietu.
Jeżeli chcesz aktywować pakiet cykliczny, musisz wyłączyć wersję jednorazową pakietu, co spowoduje utratę pakietu minut.
Zatem proponuję poczekać do końca ważności pakietu jednorazowego i wtedy aktywować pakiet cykliczny.
Jeżeli chcesz aktywować pakiet cykliczny, musisz wyłączyć wersję jednorazową pakietu, co spowoduje utratę pakietu minut.
Zatem proponuję poczekać do końca ważności pakietu jednorazowego i wtedy aktywować pakiet cykliczny.
3 ODPOW. 3
10-04-2018
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-04-2018
Cześć 😁
10-04-2018
09:33
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10-04-2018
09:33
Pakiety
@Mariusznapisał(-a)
Cześć 😁
Hm szkoda 😞
Witaj @Mariusz
Jeśli tak się sprawy mają to pozostanę w pakiecie jednorazowym, nie jestem aż taką materialistką na jaką wyglądam ale nie chcę tracić ponad 260 minut ( bo chyba tyle mam na tą chwilę ) toż to tylko migracja 😞 aczkolwiek jakimś kosztem ).
Dzięki za odpowiedź, i dnia miłego dla Cię życzę 🙂
10-04-2018
18:35
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś