Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

CyberTarcza Orange

Anonim
Nie dotyczy

CyberTarcza Orange

@Aborows40napisał(-a)

Ogólnie znacznie prościej byłoby gdyby tego typu aplikacja była czymś realnym dla użytkowników Orange

@Aborows40 , ja Twoją myśl rozumiem tak: masz do dyspozycji (jako klient Orange) aplikację Mój Orange, z której korzystając (podgląd na Twoje usługi i nie tylko), możesz sobie także przejść do forum NO bez pobierania danych. O to Ci chodziło? Zaś sama CT daje Ci możliwość sprawdzania dostępnymi narzędziami (bez możliwości logowania się tam, co wcześniej koledzy Ci określili, kto może).

Aborows40
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

CyberTarcza Orange

Glownie chodziło mi o Cyber tarczę i jej usługi, narzędzia na ich stronie

Bo skoro wykupiłem usługę platna w tym zakresie to myślałem że również będę mieć większą możliwość niż tylko samo sprawdzenie mojego IP

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

CyberTarcza Orange

I dobrze myślisz.
Aborows40

CyberTarcza Orange

Dlatego uważam że to nie fair wobec klienta

No ale na szczęście mądry Polak po szkodzie i kolejnego miesiąca nie przedluze

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

CyberTarcza Orange

Usługa ma więcej funkcji. Początek do poniedziałku i zmigruj się do nowego serwisu.
Aborows40

CyberTarcza Orange

Czym takim rozni się nowy serwis Orange od tego normalnego konta co mam? Uslugi etc beda takie jak byly

Anonim
Nie dotyczy

CyberTarcza Orange

@Aborows40 , różnice pomiędzy starym a nowym kontem MO, czy aplikacją, są. Dlatego, jeżeli dokonasz migracji, nie będzie to to samo.

Aborows40

CyberTarcza Orange

Domyślam się ze różnice jakieś muszą być.... Tylko nie rozumiem dlaczego migracja odbywa się w tak dziwny sposób? Zaproszenie dostają wybrani a powinni wszyscy. Ja muszę czekać na głupie połączenie na czacie aby móc przejść dalszy etap migracji. Bez sensu... Jakbym słuchal Kaczyńskiego w kontekście gorszego sortu 

Skoro coś jest to każdy powinien mieć równe prawa ku temu aby z tego w pełni korzystać 

Anonim
Nie dotyczy

CyberTarcza Orange

@Aborows40 , ja testowałem na swojej osobie migrację dla innego usera i nie wiem czemu musisz czekać na coś od konsultanta. Są, o ile mnie pamięć nie myli, do wyboru opcje przy rejestracji.

Aborows40

CyberTarcza Orange

Sam chciałbym to wiedzieć? Ogólnie czytałem i żeby móc dokonać migracji muszę dostać zaproszenie i kod weryfikacyjny

Nie mogę skorzystać z opcji założ konto bo mój numer telefonu jest już zarejestrowany

Opcja przypomnij hasło nie działa mimo iż mój mail jest podany w koncie jako formę do przypomnienia hasła

Gdy próbuje rejestracji poprzez numer telefonu i PESEL to komunikat końcowy jest ze muszę wejść na czat