- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć! Potrzebuje pomocy, jestem w Holandii. Nie mogę ani zadzwonić, ani odbierać połączeń.
Brak zasięgu i telefon nie łapie żadnej sieci. Co muszę zrobić by gdzieś zadzwonić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wydaje mi się, że przy migracji z abonamentu na ofertą na kartę wyłączył się roaming. Napisz na czacie http://orange.pl/kontakt - by sprawdzili czy masz włączony roaming
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu za granicą
2) wyszukaj ręcznie operatora
3) wyłącz LTE
4) czy wcześniej miałeś problemy w roamingu? masz włączony roaming jako usługa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu za granicą
dziekuje - już odpowiadam w punktach , bo część rzeczy zrobiłem wcześniej. Technicznie ze mnie noga wiec moge cos przekrecic
ad1. niestety to nie pomaga
ad2. jeżeli to coś gdzie wybieram z automatycznego na ręczny to próbowałem, ale nic nie znajduje
ad3. yyyyyyyyy sprobuje znalezc
ad4. bywalem za granicą bardzo dawno. Nie wiem czy to moze miec znaczenie, ale teraz mam telefon na doladowania, a wczesniej normalnie na abonament. Sprawdze samodzielnie czy roaming jest wlaczony?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wydaje mi się, że przy migracji z abonamentu na ofertą na kartę wyłączył się roaming. Napisz na czacie http://orange.pl/kontakt - by sprawdzili czy masz włączony roaming
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu za granicą
Działa!!!! Pani na czacie coś sprawdziła, włączyła chyba i znajduje siec. Mam lacznosc ze swiatem 🙂
Dziekuje Piotrek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu za granicą
A przy okazji, jak nie głosowałeś - to w stopce mam link do bardzo fajnego pomysłu 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu za granicą
Ja nie miałam możliwości wykonywania i odbierania połaczeń przez cały czas pobytu za granicą. Zgłaszałam do Orange - bezskutecznie. Całe wakacje w stresie - tego nikt mi nie wynagrodzi. Zmieniam operatora, a Orange mogę tylko trochę popsuć opinię w Internecie, co niniejszym robię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu za granicą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu za granicą
Nie ustaliłam ani ja, ani sztab fachowców z Orange, który podobno przez trzy dni pracował nad tym problemem. Dodam, że trzy czy cztery lata temu miałam w Chorwacji podobną sytuację, tylko w ogóle nie działał roaming. Wyjeżdżam za granicę kilak razy w roku i nigdzie indziej tak się nie zdarza. Numer jest na kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak zasięgu za granicą
- « Poprzedni
-
- 1