- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysłałem sms o tereści Bonus, a to się wykorzystuje przez transfer danych czy 4G ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus internetowy wykorzystujesz po LTE/3G/2G, w rozumieniu dostępności "internet" dostępny przez transfer danych...Wszystko zależy jaki masz zasięg. Faktem jest że w regulaminie nie ma scisłego odniesienia, w jakiej formie internet do wykorzystania w ramach bonusu jest udostępniany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za rejestrację numeru, jak wykorzystać?
@DedolekWpisz sobie zapytanie i dostaniesz, odpowiedz, a nie będziemy każdemu odpowiadać indywidualnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus internetowy wykorzystujesz po LTE/3G/2G, w rozumieniu dostępności "internet" dostępny przez transfer danych...Wszystko zależy jaki masz zasięg. Faktem jest że w regulaminie nie ma scisłego odniesienia, w jakiej formie internet do wykorzystania w ramach bonusu jest udostępniany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja sprecyzuję, że wszystkie techhnologie transmisji danych dostępne w ofertach na kartę. Stara (CDMA) nie jest tam dostępna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, dziękuję za uzupełniający i sprostowujący wpis. Tak, nie zasugerowałem że nie wszystkie karty, w większości starego typu, nie obsługują wszystkich standardów transmisji danych.
@edit: @Dedolek, czy nasze wyjaśnienia są dla Ciebie wyczerpujące? Jeśli tak, proszę oznacz post który jest dla Ciebie satysfakcjonujący jako "rozwiązanie", co pozwoli nam weryfikację rozwiązań i ułatwienie w przyszłości ich wyszukiwania. Pozdrawiam.