- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokady za sztuczny ruch, a usługi nielimitowane
Nie rozumiem twojej wściekłości, że obok złożenia reklamacji, napisałem o tym na forum. Pewnie jesteś pracownikiem Orange a krytyka boli. No to gnaj do prokuratury z tym cytatem i dobranoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dolcevit napisał(-a):Nie rozumiem twojej wściekłości, że obok złożenia reklamacji, napisałem o tym na forum. Pewnie jesteś pracownikiem Orange a krytyka boli. No to gnaj do prokuratury z tym cytatem i dobranoc.
Heh...dobre 🙂 Nie jestem pracownikiem, lecz zadowolonym klientem Orange (choć nie ukrywam, uwierz mi, sam niejednokrotnie miałem i mam z nimi przejścia) Wściekły również nie jestem 🙂 Do prokuratury biegać nie będę ponieważ nie tyczyło się to mojej osoby, poza tym mam tzw po młodzieżowemu "luźną gumę" na takie sparwy. A co do wylania frustracji dotyczacej Twojego problemu na forum "brawo" za odwagę. Zawsze trzeba walczyć o swoje 🙂 Powodzenia i mam nadzieję że wszystko ułoży się pozytywnie 🙂 Pozdro...
@edit: Ach, bym zapomniał...dodam tylko mimo tego że nie jestem na tym forum długo, przyznać muszę że zapoznając się z tematami tu załatwianymi, ta "paskudna" i "wstrętna" obsługa operatora, której zliczyć można tu dosłownie kilka osób (rozsypanych po salonach całej Polski) staje na rzęsach by nam (nam czytaj: Tobie i mnie) pomagać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam bardzo ciekawe informację, tylko nie o operatorze Orange. Jeden z Operatorów wpisał konkretną ilość SMS i ilość godzin dziennie do Regulaminu Świadczenia Usług, które są bezpieczne i nie naruszają Generowania Ruchu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ktoś zakochany, to lepiej niech sobie kupi wraz ze swym obiektem miłości bramkę voip, podłączy jakiś stary telefon stacjonarny. U każdego operatora rozmowy w sieci są za darmo bez żadnych abonamentów (najwyżej za numer) - a jeśli jedna strona ma zewnętrzne IP to nawet i operatora żadnego nie trzeba. Wtedy to i 24 godziny na dobę można 7 dni w tygodniu - nie zablokuje nikt na pewno. I zdrowiej, bo bez smażenia mózgu wysoką częstotliwością.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na forach są opisywane sytuacje jak Orange dawał 1000zł Bonusu za przeniesienie, a rozmowy blokował już po wydaniu 300 zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety większość ludzi myśli, że jak coś za darmo to można łamać regulamin. Niestety oferty prepaid nie są dedykowane do masowego ruchu. Można wykupić odpowiednią ofertę i wykonywać masowe operacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, ludzie na forach opisują temat - Telepolis. Co do ofert dedykowanych ci masz na myśli ?? Jedno wiem na pewno nie ma osoby, która zgłaszała blokadę, ale w abonamencie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety na Telepolis jest sporo ludzi z Orange, ale nie od ofert b2b. Oferty prywatne nie są dedykowane do pracy/prowadzenia działalności gospodarczej na nich. Świadomi ludzie czytają co podpisują i akceptują. Cenniki takich ofert nie są na www, więc nie będę ich publikował. Jesteś zainteresowany, skontaktuj się z sprzedawcą ofert dla firm.
Zaraz ktoś napisze, że Orange złe i niedobre. A pomyśl sobie potem ile ludzi narzeka na przeciążenia stacji, zajętość sieci itp. coś za coś.
Jeśli dzwonisz bezpośrednio z komórki i prowadzisz normalne rozmowy (jest jakaś modulacja zarejestrowana), to nie masz co się obawiać blokad.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, piszesz dziwne rzeczy. Oferta bez limitu daje możliwość korzystania z telefonu bez ograniczeń dzwonisz i piszesz SMSy ile chcesz i nie powinno być żadnej blokady.
To operator daje ofertę bez limitu w ofertach na kartę i abonamencie, dlatego nie rozumiem po co specjalnie brać abonament dla firm jak chcesz prowadzić prywatne rozmowy?
Jak już wspomniałem nikt nie zgłaszał blokady korzystając z abonamentu, a jedyne blokady widzę w ofertach na kartę
Piotrekk85 napisał(-a):Jeśli dzwonisz bezpośrednio z komórki i prowadzisz normalne rozmowy (jest jakaś modulacja zarejestrowana), to nie masz co się obawiać blokad.
O i tutaj się z Tobą zgodzę i masz rację