- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Te promocje mnie w głowie tak pokręciły, że zapomniałam już o tej którą mi polecałeś @Katani1 i tu wielka prośba bo nie wiem gdzie mam linka do niej 😞 a muszę jutro lub pojutrze tą sprawę załatwić raz a dobrze 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet no limit za rozmowy i smsy i co najmniej 15 GB internetu kosztuje 25 zł za miesiąc. Po przejściu na OFnK otrzymujesz jeszcze darmowy bonus internetowy za doładowania. Standardowa ważność konta w tej taryfie też jest dłuższa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
Ta promocja miała być ( nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci znaczy się i stacjonarnych też oraz dużo internetu) @Katani1 wie chyba o co mi chodzi a i jeszcze do tego to czy muszę być w Orange One czy też ewakuować się do frre ( no ludzie zgłupłam jak daję słowo ) 😞 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet no limit za rozmowy i smsy i co najmniej 15 GB internetu kosztuje 25 zł za miesiąc. Po przejściu na OFnK otrzymujesz jeszcze darmowy bonus internetowy za doładowania. Standardowa ważność konta w tej taryfie też jest dłuższa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
@Katani1napisał(-a)
No 🙂 to chyba to, ale muszę iść z One do OFnk, czy tak? jak tak to hip hip, hura 🙂 ale ale czy w nim znaczy się tym pakiecie są rozmowy na stacjonarne też?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
http://bezlimitunakarte.pl/
Przechodząc do OFnK zyskujesz dodatkowy bonus internetowy po każdym doladowaniu. Pozostając w One nie zyskujesz nic. No limit też na stacjonarne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
To jest ten pakiet Kosmos coś tam już wiem " Prawdziwy kosmos"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
@Katani1no to o to chodzi, tylem się naszukała i wreszcie mam 🙂 Muszę to do zakładek chyba bo znowu pomylę i pomieszam ( ja już tak mam 🙂 )
I jeszcze jedno - stracę teraz ten prezencik w postaci 20 GB? jak popłynę w stronę free?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez limitu na kartę
Nie, urodzinowy bonus schodzi przed innymi.
- « Poprzedni
- Następny »