- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywacja cyklicznych rozmów i SMS bez limitu + GB dla numerów zarejestrowanych po 19.09.2019
Cześć,
W aplikacji mój Orange mogę włączyć pakiety cykliczne dla numerów zarejestrowanych po 19/09/2019.
Jednorazowych nie mogę.
U Was też tak jest czy tylko u mnie?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywacja cyklicznych rozmów i SMS bez limitu + GB dla numerów zarejestrowanych po 19.09.2019
@Robin1 teoretycznie nie powinien być ten pakiet dostępny, z drugiej strony to dobra wiadomość o ile da się te pakiety aktywować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowy i SMSy bez limitu + GB
Nie sprawdzę bo mam ten pakiet aktywny w wersji cyklicznej, bardziej się opłaca, bo jest kumulacyjna GB.
Wracając do tematu, aktywując cykliczny i wyłącz w ostatnim dniu cyklu 😎
@ketrasaArtur dla stałych klientów jest nadal aktywny 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Musisz wybrać pakiet jednorazowy z wersją z MMS jeszcze w zestawie. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Robin1 zajrzałem na konto Mój Orange i faktycznie jest pakiet bez MMS-ów, ale aktywować go nie można. U Ciebie też jest ta informacja na screenie: "Przepraszamy, usługa nie może być włączona na Twoim koncie. Jest dostępna dla abonentów, którzy aktywowali swój numer w Orange na kartę przed 19.09.2019. Wróć do listy usługi i wybierz Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + GB za 30 zł. To jest oferta dostępna dla Twojego numeru".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowy i SMSy bez limitu + GB
@Robin1 sprawdź, jaką kwotę pobrało z konta głównego i czy w apce masz informację, że pakiet został uruchomiony. Może informacji nie być od razu, pojawi się za kilka minut.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodziło mi o to że można cykliczne włączyć, choć teoretycznie nie powinienem był móc. Czy Wy też możecie? Jeśli tak to fajna zmiana, choć może i przypadkowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Robin1 Sprawdzę u siebie na wolnym numerze i dam znać, jak to wygląda. Pewnie będzie tak samo, jak u Ciebie.
@Anonim kumulacja GB dotyczy również oferty za 30 zł. Od jakiegoś czasu nawet są kumulowane GB w roamingu UE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Robin1 skoro u Ciebie pakiet zadziałał, musiał być numer aktywny przed 19 września 2019r. Ja sprawdziłem u siebie i wyskoczył mi komunikat:
Numer na którym próbowałem aktywować pakiet został zarejestrowany niecały miesiąc temu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »