Nie można wyświetlić tego widżeta.

Aktywacja cyklicznych rozmów i SMS bez limitu + GB dla numerów zarejestrowanych po 19.09.2019

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 23
  • 122
  • 0

Aktywacja cyklicznych rozmów i SMS bez limitu + GB dla numerów zarejestrowanych po 19.09.2019

@ketrasaArtur 

To dlaczego nie mogę jednorazowych włączyć?

Da się jakoś sprawdzić kiedy numer był zarejestrowany.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19647
  • 56926
  • 775

@Robin1 konsultanci na infolinii, czacie powinni podać datę rejestracji numeru. 

Ja na swoim nie mogę aktywować anie jednorazowego pakietu, ani cyklicznego. Widocznie jakiś błąd jest i to w dodatku na Twoją korzyść.

edit:

Czy numer od razu był aktywowany w Orange, czy przeniesiony od innego operatora?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1801
  • 6347
  • 71

Rozmowy i SMSy bez limitu + GB

@Anonimobecnie każdy nolimt ma kumulację czasu i GB. Przewaga cyklicznych i to każdych cyklicznych polega na możliwości zrobienia sobie przerwy do 29 dni. Najpóźniej 30 dnia muszą być środki przy próbie automatycznego odnowienia usługi aby nie stracić skumulowanych GB.

Bez MMSów stary no limit cykliczny ma dodatkowo licznik odnowień, którego nie traci się regulaminowo nawet w przypadku przerwy o 1 dzień dłuższej (od początku istnienia usługi przerwa 30 dni, odnowienie 31 dnia).

W Cyklicznych bez MMSów trzeba uważać aby nie stracić licznika odnowień a inne zasady są jednakowe.

Nowe z MMSami maja dodatkowe możliwości, które akurat Mi nie są potrzebne. Nie jestem w zasięgu 5G. Ogólnie GB mam tyle, że dodatkowe nolimity na social media to zbędny wydatek.

PS.

Ogólnie tak to skomplikowali, że praktycznie każdą reklamację przyjmują, a jak się trafi na osobę z uprawnieniami to od ręki problem rozwiązują.

• 23
  • 122
  • 0

@ketrasaArtur 

Numer zarejestrowany w kwietniu 2021

Karta nowa starter 20zł 50GB.

Mogę aktywować na każdym z 3 moich numerów zarejestrowanych po 2019.

Zjadło z kona 7 zł i aktywowano usługę.

• 23
  • 122
  • 0

@andrzej1441 

Czy dobrze rozumiem że teoretycznie można mieć no limit na prawie 2 miesiące za 25 lub 30 zł?  Pod warunkiem że na koncie jest mniej niż kwota odnowienia usługi?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1801
  • 6347
  • 71

@Robin1  Nie.

Z dobrodziejstw No limitu można korzystać kiedy jest ważny.

Przerwę można traktować jako 30 dniową gwarancję zwrotu bonusowych GB w cyklicznej usłudze no limit.

Wykorzystanie przerwy jest interesujące w starym 7-dniowym no limicie.

Jak niewiele środków brakuje to i SMS-em propozycję kredytu na no limit otrzymuje się.