- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, mam pytanie czy byłaby możliwość aby aktywować usługi VoLTE i VoWIFI tak aby działały na telefonie z Androidem - POCO X3 PRO(wcześniej aktywowałem te usługi na iPhone SE) - na innej karcie Orange Flex te usługi działają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dob46 znalazłem takie info
Na listach wspieranych urządzeń nie ma POCO X3 NFC. Ale nie widać żadnego urządzenia od Xiaomi./quote
w Orange działa kilka godzin. później automat wyłącza usługę, twierdząc, że korzystasz z "nieceryfikowanego" telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dob46 znalazłem takie info
Na listach wspieranych urządzeń nie ma POCO X3 NFC. Ale nie widać żadnego urządzenia od Xiaomi./quote
w Orange działa kilka godzin. później automat wyłącza usługę, twierdząc, że korzystasz z "nieceryfikowanego" telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywacja VoLTE i VoWIFI na POCO X3 Pro
@dob46napisał(-a)Dzień dobry, mam pytanie czy byłaby możliwość aby aktywować usługi VoLTE i VoWIFI tak aby działały na telefonie z Androidem - POCO X3 PRO(wcześniej aktywowałem te usługi na iPhone SE) - na innej karcie Orange Flex te usługi działają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jednak to Orange na kartę ma problem - włożyłem kartę mamy która nigdy nie była w żadnym telefonie z LTE i to samo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@dob46 jeżeli kupuje się telefony z poza dystrybucji Orange, to nie ma co liczyć na działanie usług VoLTE i WiFi Calling. Obserwój listy wspieranych modeli, być może pojawi się i Twój model telefonu.
https://www.orange.pl/omnibook/volte-voice-over-lte
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur już pisałem, telefon nie musi być z dystrybucji Orange, by obsługiwać volte i vowifi, musi wspierać te usługi i być na liście Orange 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim jakaś zmiana nastąpiła w ostatnim czasie? Do niedawna wszystkie telefony, które sprawdzałem z poza dystrybucji Orange nie działały z usługami VoLTE i WiFi Calling.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam z listy Orange i z X-Kom telefon Xiaomi Redmi 8, volte i vowifi działa 😉
Jak tobie nie działa, to problem z kartą sim masz i tyle w temacie 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim mam Xiaomi Mi 10 Lite 5G z dystrybucji Orange, usługi działają, natomiast Samsung Galaxy A5 2017 jest również na liście, dystrybucja niestety nie Orange i usługi nie działają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur z tymi starymi Samsungami, to jest problem i było o tym pisane, telefon wiekowy i wsparcie volte/ vowifi zarzucone, pora na wymianę telefonu, bo producent tak motywuje klienta, jakby nie to, to by nie kupił nowego 😎
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »