Nie można wyświetlić tego widżeta.

6 gb internetu za 6 złotych na wakacje

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 4
  • 0

Dodatkowo bonusy w orange free mozna przedluzyc.Sms(darmowy) przedluzajacy waznosc konta na rok, przedluza rowniez bonusy !!
SMS 8002
START

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 42
  • 57
  • 0

Myślę, że nie macie co psioczyć. Z jednej strony też myslalem czy w tym roku będzie ta promocja na wakacje, ale w obecnej zmianie, która miała miejsce w taryfie Orange FREE ,myślę osobiście ,że jest to zbędne zamieszanie ,chyba że Orange postawi na (w pewnym stopniu) wyciskanie przysłowiowe grosz do grosza od klientów na kartę. 

Tylko w sumie po co? -ludzie ładujecie telefon doładowaniem za 30 zeta , posiadając taryfę Orange FREE, potem to co pisał kolega wyżej. SMS START na 8002 i nie macie internety ,tylko na wakacje, tylko na rok. Emotikon: Mrugający

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 537
  • 1020
  • 3

Ja jestem zdziwiony, że w tym roku brak jest pakietu wakacyjnego. Fakt, że 1410GB jest ok., ale tylko w taryfie OFnK! Jakoś play potrafił dać 9GB ZA DARMO!!! do końca września! i do tego TIDAL'a do końca roku też za FREE!!!

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2910
  • 7536
  • 195

piotrKawiory napisał(-a):

Ja jestem zdziwiony, że w tym roku brak jest pakietu wakacyjnego. Fakt, że 1410GB jest ok., ale tylko w taryfie OFnK! Jakoś play potrafił dać 9GB ZA DARMO!!! do końca września! i do tego TIDAL'a do końca roku też za FREE!!!

No to w czym problem ? Podoba się play, to migruj 🙂

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32767
  • 38718
  • 1388

Orange daje Spotify 😉

• 537
  • 1020
  • 3

Nigdzie nie muszę migrować, bo mam dual-sim i korzystam z sieci, gdzie jest taniej/lepiej w danej usłudze! 😛

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2910
  • 7536
  • 195

piotrKawiory napisał(-a):

Nigdzie nie muszę migrować, bo mam dual-sim i korzystam z sieci, gdzie jest taniej/lepiej w danej usłudze! 😛

No popatrz, jaki cwaniak 🙂

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 1
  • 0

Ej co do tego playa to ja właśnie po 8 latach spadam do OFNK  jak dla mnie to w tej  chwili niema lepszej oferty   

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8145
  • 81

A dla tych co zostają z nami, przypominam, że wprowadziliśmy ostatnio zmiany w pakietach internetowych w usługach na kartę. Dodam tylko, że jest więcej GB. 🙂 Szczegóły znajdziecie w artykule Dorzuciliśmy GB do Orange na kartę.

• 537
  • 1020
  • 3

Rafał napisał(-a):

A dla tych co zostają z nami, przypominam, że wprowadziliśmy ostatnio zmiany w pakietach internetowych w usługach na kartę. Dodam tylko, że jest więcej GB. 🙂 Szczegóły znajdziecie w artykule Dorzuciliśmy GB do Orange na kartę.

Nie w "usługach", a w OFnK!!! Te INNE usługi wygaszacie i nie dajecie przez to dla nich pakietów wakacyjnych! 😛