Nie można wyświetlić tego widżeta.

2400gb cykliczna za 35zł

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 6
  • 17
  • 0

2400gb cykliczna za 35zł

Witam.Mam takie pytanko, wykupiłem cykliczną ofertę pakietu i na jednym numerze normalnie mi przyszło powiadomienie o odnowieniu pakietu po miesiącu i dodało 200gb a na drugim numerze na którym mam wykupioną jeszcze wcześniej usługę bez limitu ważna 100 dni nic nie przyszło i tak się zastanawiam czy informacja przyjdzie jak ten okres 100 dni będzie mijać czy mogę na przykład przedłużyć sobie w aplikacji za te 35zł i wtedy mi prześlą automatycznie bo nie wiem czy jest sens doładowywać jak ma to nie przyjść?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1798
  • 6329
  • 71

2400gb cykliczna za 35zł

Często 200GB dostaje się na początku a później przy każdym odnowieniu=przedłużeniu=aktywacji NL na 31 dni za co najmniej 35 zł.

NL cykliczny można przedłużać jednorazowymi, usypiać do 93 dni a nadal formalnie aktywny lub uśpiony będzie NL cykliczny. Można nawet 2600GB otrzymać, a ostatnią paczkę 200GB odebrać za dobrych kilka lat.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

13 ODPOW. 13

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19609
  • 56763
  • 771

2400gb cykliczna za 35zł

@Karolgnd na obu numerach masz wykupiony pakiet cykliczny za 35 zł? Na obu nunerach się odnowił? Bo tylko po odnowieniu pakietu za 35 zł dostaniesz 200 GB. 

• 6
  • 17
  • 0

2400gb cykliczna za 35zł

Na jednym numerze odnowiło ale wcześniej przychodził SMS że pakiet się kończy i spróbują odnowić, może dlatego że tutaj miałem tylko na miesiąc wykupiony a na drugim numerze miałem jeszcze wykupione 100 dni do przodu bo wykupywalem sobie jak nie miałem gb i jak dodałem jeszcze ten pakiet to mi dodało i było na 130 dni.Na drugim nie przychodził SMS w ogóle że odmówią i dlatego się pytam czy mam doładowywać i sam przedłużyć oferte bo podejrzewam że takie powiadomienie przyjdzie mi dopiero jak będzie mi się kończyła ta oferta bez limitu,czyli za 100 dni 

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3331
  • 8003
  • 150

2400gb cykliczna za 35zł

@Karolgnd

Pokaż szczegóły
Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB + 5G pass” w wersji cyklicznej 31-dniowej za 35 zł lub 39 zł 

musisz mieć pakiet jak wyżej, za 35 lub 39, a nie na 100 dni. 

• 6
  • 17
  • 0

2400gb cykliczna za 35zł

Mam,tylko te dni mi jeszcze zostaly z kupna i przedłużania wcześniejszej oferty bez limitu.Poprostu wykupilem wcześniej w jednym miesiacu pare razy i mi dodawało po 31 dni.Wczesniej miałem bez limitu co się na 696 wysyłało a teraz jak jest ta 2400 to wykupiłem to tylko podejrzewam że wiadomość mi przyjdzie dopiero po tym terminie co mi te dni miną dopiero 

• 19609
  • 56763
  • 771

2400gb cykliczna za 35zł

@Karolgnd zawsze możesz zweryfikować na infolinii, czacie, co się dzieje z pakietem. Zasada jest taka, że musi co miesiąc być odnowiona usługa NL za 35 zł, aby otrzymać pakiet 200 GB. Jeżeli wcześniej było aktywowane kilka razy, to mogło wprowadzić zamieszanie na koncie. Po wglądzie na Twoje konto, konsultant podpowie, jak zrobić, aby dale j był przyznawany pakiet 200 GB.

• 6
  • 17
  • 0

2400gb cykliczna za 35zł

Ok.Dziekuje

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3331
  • 8003
  • 150

2400gb cykliczna za 35zł

@Karolgnd Dobrze, że zostało ale jak masz pakiet cykliczny za 35zł jak twierdzisz, to i tak powinien się odnowić… niezależnie ile masz GB i na ile dni zsumowane. 

chyba, że nie miałeś środków na koncie. 

Sprawdź kodem *101*1# i połączenie

• 6
  • 17
  • 0

2400gb cykliczna za 35zł

Właśnie nie doładowywałem bo czekałem na tego sms-a z przypomnieniem że mi odnowią i wtedy bym doładował w tym samym dniu co przyszedł tak jak zrobiłem na drugim numerze a nie chce doładować i przedłużyć za 35zl jak mi mają nie przyznać tych gb skoro żadne przypomnienie nie przyszło i myślę że przyjdzie mi dopiero powiadomienie jak mi się skończy reszta tych dni co mi została jak na tym drugim numerze co miałem tylko na miesiąc wykupione 

• 19609
  • 56763
  • 771

2400gb cykliczna za 35zł

@Karolgnd właśnie w tym problem, że nie zawsze przychodzi SMS przypominający. natomiast jeśli nie zapewnisz środków na przedłużenie NL za 35 zł, to teraz możesz nie otrzymasz już pakietu 200 GB, jeśli minęło 31 dni. Następne przyznanie GB będzie przy kolejnym odnowieniu.

Jeszcze ważna sprawa, zgromadzone GB mogą stracić ważność, jeśli nie masz odnowionego NL za 35 zł.