- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @codrant
Przesyłam Ci linka do tematu na forum NO Brak możliwości wymiany karty SIM na eSIM przez konto Mój Orange. https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-wymiany-karty-SIM-na-eSIM-przez-ko...
Najlepszym rozwiązanie tak jak pisali koledzy wyżej jest skontaktowanie się doradcą na infolinii Orange lub na Orange czacie. Konsultant pomoże Ci z wymianą na eSIM
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
e-sim na karte
OIDP to należy w tej sprawie napisać na czacie do konsultanta albo zadzwonić na infolinię. Z jakichś powodów ta możliwość zniknęła z serwisu MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
e-sim na karte
Dobrze byłoby oduczyć Maxa tej wersji odpowiedzi, ponieważ wprowadza w błąd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
e-sim na karte
@codrant obecnie są problemy z samodzielna wymianą karty na eSIM. W tej sprawie należy zadzwonić na infolinię lub napisać na czacie z prośbą o wymianę karty na eSIM. Z MAX-em nie załatwisz tej sprawy, poproś o połączenie z konsultantem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @codrant
Przesyłam Ci linka do tematu na forum NO Brak możliwości wymiany karty SIM na eSIM przez konto Mój Orange. https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-wymiany-karty-SIM-na-eSIM-przez-ko...
Najlepszym rozwiązanie tak jak pisali koledzy wyżej jest skontaktowanie się doradcą na infolinii Orange lub na Orange czacie. Konsultant pomoże Ci z wymianą na eSIM
Pozdrawiam 🙂