- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problem z netem
coś mnie trafi zaraz przez tyle lat nie było problemu z internetem stacjonarnym a od dwóch miesięcy masakra jakas i technicy byli i kable wymienione i gniazdka i nawet livebox i dalej skacze jak chce juz nie mam pomysłów co to może być
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problem z netem
@MM1980 widocznie jakaś usterka na linii, wypada zgłoszenie zrobić, tu niestety nie wnikniemy, co tam masz uszkodzone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problem z netem
A na jakim sprzęcie występuje problem? Smart TV, komputer stacjonarny, komórka? Podłączenie przewodowe czy bezprzewodowe?
Jaki system? Windows10? Linux? MacOS?)
A może sąsiad wybrał się na wycieczke do MediaMarkt 2 miesiące temu i jest dumnym posiadaczem nowego MegaSuper routera który zagłusza wszystkie inne? A może sąsiadka z naprzeciwka urodziła w tym czasie dziecko i ustawiła monitorowanie niemowlaka na częstotliwości 2.4GHz
Windows10 też potrafi ściągać gigabitowe aktualizacje i zatkać skutecznie łącze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problem z netem
to niestety nie sąsiadka Windows 10 mam a problem mam tylko na liveboxie 2,0 połączenie po kablu szczerze powiedziawszy niebardzo się znam ale z tego co wiem to wszystko ok a już mam dość wyzwania serwisu jak oni też nic nie wiedzą ale z góry dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problem z netem
usterkę zgłaszałam byli ale to nic nie dało pojechali neta znowu nie było dzisiaj np.działał cały czas a teraz go już nie ma niechce rezygnować z usługi bo jestem juz prawie 10 lat ale to co się dzieje teraz to się zastanawiam czy jednak nie zmienię dostawce internetu