- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zte mc889. Problem z prędkością internetu po aktualizacji
Z typowo kierunkową anteną to nie wiem, nie widziałem takiego modelu. Ale tak naprawdę nie zawsze jest pożądany taki modem. Kierunkowe anteny stosuje się raczej na totalnych odludziach, gdzie w zasięgu jest jeden, konkrety BTS. W miastach sytuacja jest bardziej dynamiczna i czasem warto pozwolić modemowi na przelogowanie się do innego nadajnika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mieszkam poza miastem. 3 km do najblizszego nadanika z 5 G w linii prostej jeszcxe przez wysokie drzewa sasiada.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kupiłem zestaw MC889 z czymś tam. Rzucę okiem o co chodzi z tym softem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja mogła wyciąć jedno pasmo z wysyłania, zamiast dwóch masz teraz jedno.
Ps. Orange dosyć restrykcyjnie obsługuje chiński sprzęt (routery) ...przynajmniej tak wynika z testów kolegi. Dotychczas na liście był Huawei ale może ZTE też wszedł na listę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zeuseknapisał(-a)Aktualizacja mogła wyciąć jedno pasmo z wysyłania, zamiast dwóch masz teraz jedno.
Ps. Orange dosyć restrykcyjnie obsługuje chiński sprzęt (routery) ...przynajmniej tak wynika z testów kolegi. Dotychczas na liście był Huawei ale może ZTE też wszedł na listę.
Po kilkudziesieciu godzinach router cos przemielił i zaczął działać w miarę akceptowalnie. W stanie idle jest tylko jedno pasmo. Podczas obciążenia następuje dopiero agregacja pasm i stopniowo poprawiają się parametry.
- « Poprzedni
- Następny »