- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś 21.03.2024 wymieniłem w salonie Orange router na nowy,bo poprzedni uległ awarii.Jak ustawić to tak jakby nowe menu routera na stronie konfiguracyjnej-takie kwadraciki z przewijaniem do kolejnej pozycji menu?
Pytam,bo po podłączeniu nowego routera mam stare menu na stronie konfiguracyjnej i nie ma nowych aktualizacji routera
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @lukcio40
Funbox 6 zaktualizuje się automatycznie. Najczęściej odbywa się to w nocy w godzinach od 2 do 4. W tym wątku masz informacje jak przebiega aktualizacja softu Funbox 6 - aktualizacja firmware pytanie. https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/Funbox-6-aktualizacja-firmware-pytanie/td-p/272523
Najnowszy soft Funboxa 6 to SGF6-pl-03.03.11.17_20.04.21.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana wyglądu menu routera
@lukcio40 Czekać, czekać, czekać. W końcu się sam zaktualizuje. Nie przyspieszysz tego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukcio40 dziś w nocy powinna się załączyć aktualizacja softu. Zapisz obecny nr oprogramowania, a jutro z rana sprawdź czy upgrade przeszedł. Według mnie powinien być nowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @lukcio40
Funbox 6 zaktualizuje się automatycznie. Najczęściej odbywa się to w nocy w godzinach od 2 do 4. W tym wątku masz informacje jak przebiega aktualizacja softu Funbox 6 - aktualizacja firmware pytanie. https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/Funbox-6-aktualizacja-firmware-pytanie/td-p/272523
Najnowszy soft Funboxa 6 to SGF6-pl-03.03.11.17_20.04.21.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za odpowiedzi. Nie miałem ostatniej nocy żadnej aktualizacji Funbox 6. Nadal mam stary wygląd strony konfiguracyjnej,a obecną wersję oprogramowania mam: SGF6-pl-02.02.11.17_20.04.16
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukcio40 To dziwne, bo przeważnie się w nocy po instalacji zgłaszają do aktualizacji...aby nie robić tego od razu przy montażu, co wydłuża czas instalacji. Ciekawostka...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukcio40 a próbowałeś ręcznie sprawdzić czy jest dostępna aktualizacja z poziomu menu Funboxa? Może uda Ci się ręcznie wywołać aktualizacje Funboxa. Jeśli jej nie będzie to musisz czekać a zostanie wysłana do Ciebie aktualizacja. Aktualizacje idą partiami 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic z tym nie zrobisz. Jak przyjdzie to będzie. Inaczej się nie da. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Nie wstrzymuj oddechu, oczekiwanie może potrwać nawet kilka tygodni.