- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Proszę o informację czy istnieje możliwość dostępu do firmware dla tego modelu z nieokrojoną obsługą VoIP, router wg. specyfikacji producenta na firmowym oprogramowaniu takowe posiada, dla firmware z Orange zostało to wycięte. Dlaczego ??
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoIP B315 Huawei
olko napisał(-a):Witam,
Proszę o informację czy istnieje możliwość dostępu do firmware dla tego modelu z nieokrojoną obsługą VoIP, router wg. specyfikacji producenta na firmowym oprogramowaniu takowe posiada, dla firmware z Orange zostało to wycięte. Dlaczego ??
@olko NIE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoIP B315 Huawei
@olkoSprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoIP B315 Huawei
Niestety żaden "obcy" soft nie wchodzi na ten router. Próbowałem chyba z 10-ciu firmware.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoIP B315 Huawei
Teraz jestem poza domem ale jak tylko dostanę się do mojego routera to sprawdzę. Próbowałem nawet walczyć z Orange aby mi odblokowali zakładkę VOIP (modem kupiłem od nich na własność więc dlaczego blokują mi jego funkcje) ale odpowiedzieli mi, że taka mają politykę i już. Kiedy podepnę mój telefon VOIP do gniazda RJ11 to łączy się ale przez kartę sim Orange w routerze i oczywiście naliczane są opłaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
VoIP B315 Huawei
Ten pierwszy link przerabiałem. Niestety, jak pisałem wcześniej, Orange dobrze zabezpieczył B315 przed obcym firwarem. Nic nie chce wejść.