- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe urządzenia
Witam, dzisiaj przedłużyliśmy umowę. Przeszliśmy z FunPacka, na Orange Love. Chciałbym się dowiedzieć, czy przechodząc na Orange Love otrzymuję nowe urządzenia ? Chodzi o router, dekoder.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe urządzenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe urządzenia
@FreeStylePL, to nieprawda, bo @Piotrekk85 wprowadził w błąd. Dostałem FunBoxa 2 i tylko nie skorzystałem z dekodera UHD 88, bo nie chciałem satki. Jak zostawisz dane, to oddzwonią w 28 sek. z infolinii 801234567. Ja rozmawiałem ponad godzinę, by dopiąć szczegóły, które zostały po kolei potwierdzane, zaznaczane zgody i w konsekwencji dostałem na maila wszystko, a kurier dopełnił reszty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe urządzenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe urządzenia
@Piotrekk85, konsultant potwierdzał, że zamówienie będzie ze sklepu internetowego, więc to nie salon. W salonie, to standardowo dają mi rozpakowany sprzęt, a ja dostałem wszystko oryginalnie zapakowane. Samsung to był chyba "prosto z fabryki"...nie rusany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe urządzenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe urządzenia
No właśnie @Piotrekk85, standardy się zmieniają, bo nie jesteś pewny swego. Cały proces rozmowy dotykał także mojego FB i WHD 80. Nie było regułki...dajemy to i to... i nie marudź, tylbo bierz, co dają