- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Routerem
Mam router Gigaset 504 AG.. Chcę przekierować porty bądź włączyć funcke UPNP żeby mieć Typ NAT otwarty ponieważ to jest wymagane żeby grać w niektóre gry.. a że mam NAT ograniczony to jest kłopot z dołączeniem do znajomych.. a problem tkwi w tym że jak wpisuje IP routera.. to po chwili pokazuje że odrzucił połaczenie czy jakoś tak.. Z całą resztą myśle że dałbym radę ale blokuje mnie tylko to że strone konfiguarycjna routera jest "zablokowana" i nie moge sie do niej dostać.. Ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Routerem
Nie wiem czy zrozumiałeś ale ja wiem jak to zrobic co to jest itp. tylko że strona routera się nie włącza i przez to nie mogę go skonfigurować.. I chce to jakos naprawić..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Routerem
Już raz to robiłem to nie miałem wgl internetu.. musiałem dzwonić do pomocy technicznej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Routerem
W tej instrukcji to jest Adres IP: 192.168.2.1 no chyba, że coś źle przeczytałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Routerem
Właśnie jak to wpisuje to kółeczko kręci się 10 min i nic.. ciągle ładuje.. a w innych jakiś błąd wywalało.. a jak zadzwoniłem do pomocy technicznej kiedys bo internetu nie było.. to jak kazał wpisać IP to działo mimo że 10 min wczesniej nie działało