Przy Funbox 3.0 predkosc 300mb/s była stała,po wymianie na 6.0 i łączu 600mb/s predkosc spada o połowe
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Czasami jest tak, że trzeba wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej, ponieważ po zmianie routera głupieje.
W Windows 10 możesz również użyć "resetowania sieci" tj.
@skverinho Na jakim urządzeniu mierzone były te prędkości, w jakich warunkach?
@skverinho napisz coś więcej, jaka prędkość po kablu, jaka po wifi, jakie ustawienia FB 6, czym i jak mierzone? Za mało informacji podałeś aby można było coś doradzić. Pamiętaj również że w niektórych przypadkach przy przejściu z niższej prędkości na wyższą chwilę może potrwać zanim ta druga zostanie udostępniona na Twoim łączu (ja tak miałem, pełną wybraną prędkość miałem na drugi dzień).
Czasami jest tak, że trzeba wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej, ponieważ po zmianie routera głupieje.
W Windows 10 możesz również użyć "resetowania sieci" tj.
@skverinho słusznie piszą koledzy: mało danych...wejdź na stronę internetową pro.speedtest.pl i zainstaluj mały programik do pomiarów certyfikowanych. To nie boli....a daje obraz układu pomiarowego. Od razu odpowie co mu się nie podoba...a jak zrobisz certyfikowany po kablu, zobaczysz te 600Mb/ sek
wygląda na to, że @skverinho chce się tylko pożalić, nie oczekuje pomocy.
@Misiek62 chyba masz rację, albo już wszystko u niego gra - mógł napisać bo może niepotrzebnie się "produkujemy"
@skverinhonapisał(-a)Przy Funbox 3.0 predkosc 300mb/s była stała,po wymianie na 6.0 i łączu 600mb/s predkosc spada o połowe
Może komputer za słaby lub coś źle masz ustawione, certyfikowane testy prędkości zrobić, potem je na forum pokaż