- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Funbox 3.0 - Multiroom
Witam!
Jestem szczęśliwym posiadaczem usługi Funpack w światłowodzie. Obecnie posiadam Funboxa 3.0 oraz dekoder Samsung ICU 100. Jestem zaintereswoany usługą multiroom. Jaki dekoder dostane w ramach usługi multiroom (domyślam się, że taki sam), oraz czy będę mógł połączyć funboxa 3.0 z dodatkowym dekoderem po wifi? Dzwoniłem na infolinię ale konsultanci nie byli pewni, a na stronie jest przestarzała informacja jeszcze sprzed wypuszczenia na rynek tych dwóch urządzeń. Przy okazji jeśli ktoś by miał instrukcję obsługi do Funboxa 3.0 w pdfie to będę bardzo wdzięczny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie http://www.orange.pl/kid,4003782063,id,4004901816,article.html#oferta_menu jest info, że tylko kabel.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest napisane, że jest taka możliwość a nie, że jest to mus. Poza tym co w przypadku jeśli załatwiłbym sobię whd 80 jako dekoder dodatkowy który łączy się bezproblemu po wifi z funboxem 2.0 (więc z 3.0 powinien tym bardziej)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Vilgefort napisał(-a):Witam!
Jestem szczęśliwym posiadaczem usługi Funpack w światłowodzie. Obecnie posiadam Funboxa 3.0 oraz dekoder Samsung ICU 100. Jestem zaintereswoany usługą multiroom. Jaki dekoder dostane w ramach usługi multiroom (domyślam się, że taki sam), oraz czy będę mógł połączyć funboxa 3.0 z dodatkowym dekoderem po wifi? Dzwoniłem na infolinię ale konsultanci nie byli pewni, a na stronie jest przestarzała informacja jeszcze sprzed wypuszczenia na rynek tych dwóch urządzeń. Przy okazji jeśli ktoś by miał instrukcję obsługi do Funboxa 3.0 w pdfie to będę bardzo wdzięczny.
Na temat multiroomu http://www.orange.pl/kid,4004242099,id,4004287052,title,Jak-podlaczyc-multiroom,helparticle.html
A instrukcji do Funbox 3.0 nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacja którą mi wysłaleś jest nieaktualna i nie uzwględnia zarówno modemu Orange Funbox 3.0 jak i dekodera Samsung ICU 100
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Vilgefort To po co zadajesz pytanie jak wiesz najlepiej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz kupić sobie dekoder na olx (bo na allegro sprzedaż zakazana), ale lepiej szukaj podpowiedzi na bardziej technicznych forach ala elektroda czy satkurier.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proszę zapoznać się z treścią posta przed udzieleniem odpowiedzi na niego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoń do BOK 510 100 100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka