Nie można wyświetlić tego widżeta.

Neostrada Własny modem w funkcji bridge...

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 6
  • 0

Szkoda że na infoliniach mówią o bridge, a później nie da się tego ustawic... no nic. moze zrobimy tak...

Pozdrawiam

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14228
  • 58490
  • 709

@Szkoda_slowWierz mi, to działa...Mój informatyk-guru potwierdza tego typu rozwiązanie. Zatem zapędź Swojego do roboty 🙂

Od infolinii nie oczekuj zaś zaawansowanych i nietypowych rozwiązań. Dla nich jedynie słusznym jest modem Orange (i nie ma się czemu dziwić), bo znają tylko rozwiązania dotyczące własnego sprzętu i jego działania podstawowego. Reszta w rękach informatyków lokalnych

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 6
  • 0

Będziemy próbować. Chociaż skoro X konsultantów proponuje rozwiązanie z "bridge" zmarnowało sięczas/ pieniądze ... a później nikt nie umie pomóc to jest...

Ale wyboru chyba nie mam... tylko tak to moglismy pewnie skonfigurowac z 1,5 tygodnia temu 😉 no nic. Dzięki orange...

PS Nie oznaczam jako rozwiązane. Bo w sumie miało być jako bridge i tak będą biedacy podobni do mnie szukać...

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14228
  • 58490
  • 709

@Szkoda_slowJak sam zauważyłeś nie ma możliwości ustawienia tego trybu, a rozwiązaniem jest chociażby DMZ...Jak ktoś będzie czytał to i tak to załapie 🙂