- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konfiguracja routera TP Link Archer MR600 ze światłowodem Orange
to się cieszymy, ale teraz powiedz, czy ten drugi router spełnia Twoje oczekiwania. Dostałeś poradę, to teraz w zamian odwdzięcz się raportem zwrotnym. Forum i społeczność buduje swoją wiedzę w oparciu o takie infomacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na obecną chwilę nie jestem w stanie nic sensownego napisać na ten temat, bo działa w takiej konfiguracji dopiero nieco ponad godzinę, ale router póki co osiąga 300 Mb/s zapisane w umowie. Musi upłynąć więcej czasu, żebym dokładniej ocenił stabilność i jakość połączenia. Dłużej za to miałem okazję przetestować sprzęt z kartą SIM, gdzie w 300 tys. mieście osiągał prędkości pobierania ok. 90-150 Mb/s, a w grach na europejskich serwerach z reguły ping wahał się w okolicach 60-110.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jkl94 najprościej konfiguruje się routery ASUS, można powiedzieć że to sprzęt dla laika, nie kompletnego całkowicie, inna sprawa że tysiące poradników jak konfigurować routery i sieć lokalną jest na YouTube, mnie dziwi fakt że mało kto z tego korzysta, ja masę kasy wydałem na książki, ale to było dawno, pomijam koszt nauczania informatyki, teraz w necie za darmo ta wiedza krąży, dziwi fakt, jak mała garstka ludzi z tego korzysta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Dzięki za informację o routerach Asus. Odnośnie informacji w sieci, to oczywiście tam zaglądałem, ale znalazłem tylko informacje dotyczące konfiguracji tego routera z kartą SIM lub z VPNem od Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jkl94 wpisujesz co cię interesuje w YouTube i ci poradniki znajdzie, tego jest masa, kwestia chęci zaznajomienia się z tematem, sam czasem tam zaglądam bo ciekawe rzeczy tam mają, sporo ciekawych porad o iPhone znalazłem co ostatnio nabyłem, bo od początku siedziałem w Android i ekosystem Apple mi był obcy.
Ja mam ASUS RT-58U, ale te tańsze też są nie gorsze, kwestia jak chcesz pokryć w-fi dom, bo wtedy trzeba więcej kasy wydać, ja mam w domu 2 routery i wystarczają, cały dom pokryty wi-fi, choć co się da kablem LAN spinam, to stabilne łącze na 100% 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawdę nie musisz mi tłumaczyć, jak działa Internet, bo zdaję sobie z tego sprawę. Rozwiązanie tego problemu poprzez oglądanie filmów zajęłoby mi za dużo czasu albo w ogóle bym do niego nie dotarł, dlatego napisałem na forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jkl94 doskonale ciebie rozumie, ale dokształcić się zawsze można, mnie cieszy jak coś nowego sam ogarnę, bez pomocy niczyjej 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Forum nic Tobie nie pomoże jeżeli choć w podstawowym zakresie nie ogarniasz tematu.
Od lat dłubie usiłując robić na swoje potrzeby strony WWW, mam ich kilka. Jak coś chcę zmienić, poprawić to posiłkuje się pytając AI. Na podstawowe rzeczy wystarcza i z reguły zrobię to co chcę...to jednak nie znaczy że mogę być totalnym ignorantem w tym temacie. Trzeba wiedzieć jakie pytania zadawać. Korzystam z Gemini od Google lub tej wbudowaną w Opera.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobrze, ale jaki to ma związek z moim tematem? Temat już został rozwiązany i to właśnie na tym forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Forum, to forum. Pierwszych kilka wpisów jeszcze trzyma się tematu, a potem dyskusja się rozłazi po dygresjach i docinkach. I tak jest na każdym forum. Forum, to forum.
- « Poprzedni
- Następny »