- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Mam pytanie dlaczego po resecie fun boxa nie moge zmienić hasła do wi fi ? Wcześniej miałem krótsze teraz po resecie chciałem znowu zmienić na krótsze .
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kaleks73, jak jesteś zalogowany, to po zmianie hasła i jego powtórce musisz zapisać. Błąd może być spowodowany niezgodnością nowego hasła, albo starego źle wpisanego. Z pozycji FB zrób restart i wpisz admin-admin. Jak wejdziesz ponownie, to procedurę rozpocznij od nowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Wi -fi
@kaleks73 a możesz zalogować się do Funboxa, w przeglądarce internetowej http://192.168.1.1/, albo w programie na smarfon Mój Funbox?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Wi -fi
Tak. jak zmieniam hasło i robię zatwierdz to mysli i odłącza mi internet. I już nie mogę połaczyć sie z siecią. Wyskakuje jakiś komunikat że windows nie pozwala.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kaleks73, jak jesteś zalogowany, to po zmianie hasła i jego powtórce musisz zapisać. Błąd może być spowodowany niezgodnością nowego hasła, albo starego źle wpisanego. Z pozycji FB zrób restart i wpisz admin-admin. Jak wejdziesz ponownie, to procedurę rozpocznij od nowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Wi -fi
nie mam opcji powtórnego wpisywania hasła. Precyzując chodzi mi o klucz zabezpieczeń do wi fi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Wi -fi
@kaleks73, zalogowałem się do "swojego" funbox2, na zakładce "ustawienia WiFi" faktycznie teraz jest jedno pole do wpisania nowego hasła... Zwróć uwagę na ostrzeżenie poniżej: "Uwaga: Wszystkie urządzenia Wi-Fi stracą połączenie z Internetem." Natomiast w aplikacji mój Funbox nadal jest pole na wpisanie starego hasła oraz dwa wiersze na nowe, czyli na powtórzenie, tak jak pisze @Anonim . Nie będę teraz sprawdzał jak działa taka zmiana, bo nie sam korzystam z netu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Wi -fi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Wi -fi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Wi -fi
się wie @Anonim, że można zaraz z powrotem... W sumie to nie chcę zmieniać hasła przed świętami, bo zjadą dzieciaki, które mają zapamiętane... WPS mam wyłączone... a dyktować wszystkim mnie się nie chce....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś