- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Neostrady
Witam,
mam pytanie czy jest jakaś możliwość aby odzyskać aktualne hasło do neostrady? Po rozmowie czat z technikiem dostałem odpowiedź, że tylko reset. Co nie jest mi totalnie na rękę gdyż nie ma mnie w domu przez najbliższy tydzień, a nie chce pozbawić domowników internetu. Jakiś pomysł?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Neostrady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Neostrady
Zrobienie modemu słupa pod telewizje. W moim poprzednim poście ktoś pisał, że jak leci po satelicie to wystarczy modem z wbitymi danymi, który nie potrzebuje nawet podpięcia do internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Neostrady
Jeszcze zobacz to wystarczy wykonać reset routera i sam wszystko pobierze jak login i hasło https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Modemy-i-routery/Automatyczna-konfiguracja-modemu-Funbox-i-Liv...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Neostrady
@Anonim wiem tylko potrzebowałem jakiegoś sposobu żeby dostać hasło, bez konieczności bycia przy moim modemie i ew. wprowadzania nowego hasła do niego. Bo nie ma mnie w domu przez najbliższe 2 tyg, a nie chce zostawiać domowników bez internetu na ten czas, a wiem, że nie ma tam nikogo kto byłby to w stanie im zmienić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hasło do Neostrady
Nie wiem jaki masz problem po wygenerowaniu nowego hasła na Mój Orange i resecie routera sam go pobierze co do obecnego to pozostaje Ci kontakt z BOK.