- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
Dioda WiFi mruga jak się włączy parowanie, nie powinna mrugać na zdalnym dostępie, chyba, że tak zrobili w oprogramowaniu i nigdzie tego nie opisali.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
Mruga cały czas,jeżeli funkcja "Zdalny dostęp" jest zaznaczona,co jest denerwujące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
@jerz1 najwidoczniej tak to rozwiązali technicy, nic na to nie poradzimy, zweryfikuję to jutro i dam znać (jeżeli to prawda to naprawdę głupie rozwiązanie).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
@jerz1napisał(-a)Mruga cały czas,jeżeli funkcja "Zdalny dostęp" jest zaznaczona,co jest denerwujące.
Musisz niestety z tym żyć albo zgłoś pomysł w dziale, by przy zdalnym dostępie nie migała dioda od WiFi, wtedy ktoś z pracowników Orange przekaże to dalej do przyjrzenia się bądź realizacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
@jerz1napisał(-a)Kiedy w Funbox 6 włączę funkcję zdalnego połączenia mruga dioda WiFi. Czy to jest prawidłowe? Jak wyłączyć to mruganie?
Na FB3 nic takiego się nie dzieje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
@jerz1napisał(-a)Mruga cały czas,jeżeli funkcja "Zdalny dostęp" jest zaznaczona,co jest denerwujące.
@jerz1 tak jak obiecałem, sprawdziłem i niestety przy włączonej funkcji "Zdalny dostęp" w FB 6 dioda od wifi mruga cały czas (szybko (tak jak podczas parowania wifi)), nic z tym nie idzie zrobić i masz całkowitą rację jest to bardzo denerwujące, żeby nie powiedzieć wkurzające 😠
Edit.
Założyłem pomysł aby to zmienić tu link https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Zmiana-sygnalizowania-quot-Zdalnego-dost%C4%99pu-quot-w-FunBo... głosujcie może to zostanie zmienione.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
@slav72Konfigurowałeś na jaki adres w sieci ma być robione przekierowanie, czy po prostu tylko włączyłeś tą opcję? Jeśli nie ma skonfigurowanego portu docelowego dostęp może być rozumiany jako "do wszystkich korzystających z tego portu" i do wifi też...Sprawdź konfigurując konkretne urządzenie (zgodnie z instrukcją Orange Experta) wyłączając z tego zakresu wifi i dopiero sprawdzisz czy i wtedy miga
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox zdalne połączenie
Nie da się uruchomić tej funkcji bez wskazania portu. Nie spotkałem się z opcją wyłączania wifi przy zdalnym dostępie do routera.