- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymieniam Funbox 3 na Funbox 7.0. Mam jeszcze Smart Wi-Fi Box, który poprawiał mi zasięg na piętrze w mieszkaniu. Czy po zainstalowaniu Funbox 7 będzie mi potrzebny Smart Wi-Fi Box czy raczej Funbox 7 sobie poradzi bez niego? A jeśli sobie nie poradzi, to czy zostawić ten starszy Smart Wi-Fi Box, czy zamówić Smart Wi-Fi Box 6?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 7 i Smart Wi-Fi Box
@Mrozek zawsze lepiej z boxem niż bez. Możesz zostawić ten co masz. Chociaż na 6 może być trochę lepiej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję. Sprawdzę za ile dostanę w dzierżawie. Szóstka chyba powinna być w tej samej cenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mrozek teraz za 5 zł za miesiąc. Warto wymienić ze względu na nowszy model i komponenty
I tak testy dopiero pokażą, ale nie może być gorzej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mrozeknapisał(-a)Wymieniam Funbox 3 na Funbox 7.0. Mam jeszcze Smart Wi-Fi Box, który poprawiał mi zasięg na piętrze w mieszkaniu. Czy po zainstalowaniu Funbox 7 będzie mi potrzebny Smart Wi-Fi Box czy raczej Funbox 7 sobie poradzi bez niego? A jeśli sobie nie poradzi, to czy zostawić ten starszy Smart Wi-Fi Box, czy zamówić Smart Wi-Fi Box 6?
Wymieniłem na Smart Wi-Fi Box 6, połączyłem go kablem i wszystko działa jak należy. Dziękuję za porady.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smart box ma sens, kiedy łączysz się z nim przez wifi. Jeżeli leci kabelkiem to lepiej mieć coś swojego...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)
Smart box ma sens, kiedy łączysz się z nim przez wifi. Jeżeli leci kabelkiem to lepiej mieć coś swojego...
A dlaczego? Mam go za zaledwie 5 zł/mc. Kabelek i tak mam pociągnięty na górę. Dzięki temu sygnał jest w każdym kącie szybki i stabilny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bo za routerek używany AX 1800 trzeba dać powiedzmy 50 -150zl. Masz wtedy pełną kontrolę nad urządzeniem. Oczywiście nie twierdzę, że Smart box to zły wybór. Po prostu moim zdaniem lepiej mieć coś własnego, czym można dowolnie sterować.