- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam taki problem z Funboxem 6, urządzenie ciągle wyłącza wifi, włączam przyciskiem mija kilka minut i znów się wyłącza j dioda gaśnie i od jakiegoś czasu mam tak co chwilę...przywracalem ustawienia fabryczne, restartowalem i nic, ktoś miał taki problem może ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michał87 zgłoś na czacie lub infolinii modem niestety do wymiany. Jeśli sam się wyłącza, to musi być uszkodzenie routera, nic nie zrobisz,
I tak sporo zweryfikowałeś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michał87 zgłoś na czacie lub infolinii modem niestety do wymiany. Jeśli sam się wyłącza, to musi być uszkodzenie routera, nic nie zrobisz,
I tak sporo zweryfikowałeś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 problem z Wifi
@Michał87napisał(-a)Witam, mam taki problem z Funboxem 6, urządzenie ciągle wyłącza wifi, włączam przyciskiem mija kilka minut i znów się wyłącza j dioda gaśnie i od jakiegoś czasu mam tak co chwilę...przywracalem ustawienia fabryczne, restartowalem i nic, ktoś miał taki problem może ?
Jakiś bug w oprogramowaniu, skoro reset do fabrycznych ustawień, nic nie pomógł, to pozostaje zgłoszenie i wymiana FB6 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 problem z Wifi
@Michał87 możesz sprawdzić jeszcze jedno, czy przez przypadek w menu konfiguracji modemu nie masz czasem ustawionego jakiegoś harmonogramu wyłączania wifi
jeśli jednak nie to tak jak mówią koledzy powyżej, zgłoszenie do konsultanta, on zrobi zlecenie i wymiana modemu na nowy.
Edit.
Chociaż jakby był ustawiony harmonogram to reset do fabryki by go usunął, więc raczej usterka i FB 6 do wymiany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 problem z Wifi
To będzie raczej potrzebna wymiana, harmonogramu nie mam ustawionego 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 problem z Wifi
@Michał87 nie kwestionuję oznaczonego rozwiązania, tylko z ciekawości zapytam, skąd wiesz że to zasilacz? jak jest wymiana to przecież całego zestawu 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 problem z Wifi
Ja dodam, jakby to był wadliwy zasilacz, to FunBox by się restartował, jest bug w oprogramowaniu, lub usterka w sekcji wi-fi 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 problem z Wifi
Nie chciałem tego oznaczyć, przez przypadek chyba kliknąłem, forum trochę niezbyt hula. Ogólnie przy zwrocie pełen szok, bo byłem jak to Pani z okienka powiedziała "pierwszą osobą, która zwraca 6 odkąd wyszła na rynek", więc do końca nie wiadomo co było przyczyną, a nie ukrywam, że zasilacz też był lekko nadgryziony przez kota hehe, w każdym bądź razie wymieniłem sprzęt i teraz hula aż miło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 problem z Wifi
@Michał87 może byłeś pierwszy w tym punkcie, bo wymian wadliwych FB 6 było już sporo (nawet patrząc po samym forum, a przecież nie wszyscy użytkownicy modemu są zarejestrowani na forum).
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »