- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zglosilem do pomocy technicznej ale ciagle mam nadzieje ze cos moze zle robię. Działało i przestało. Dziwne rzeczy się dzieją, nie moge dodac portow do forwardu, ciagle pojawia sie wykrzyknik a jak juz sie uda to numer portu po prawej stronie zmienia sie na jakis czerwony. Przeciez to jest prosty port do openvpna. Testowalem na wszystkie strony i cos jest po stronie orange, czekam na serwis. 2. Czy warto prosic a Funboxa 6? Chyba ten jest najnowszy, moze lepszy? 3. Czy w tym Funboxie moglo sie samo pobrac oprogramowanie i zepsuć to co dzialalo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Orangutano zrób teraz backup w razie czego. Bardziej nie zepsujesz, a login i hasło jest bez zmian w starym backupie ( jeśli w tym czasie nie robiłeś cesji)
Koniecznie zrób fabryczne, aby wyeliminować bugi
Napisz jakie masz wersję softu na nowym i starym oprogramowaniu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 3 przestal dzialac VPN i przekierowania portow
@Orangutano samo z siebie nic się nie dzieje. Szkoda, że przy autorskiej konfiguracji nie zrobiłeś backupu. Jeśli pamiętasz jak ustawialeś, to wywal do fabrycznych i ustaw na nowo. Będzie szybciej niż dochodzić problemu
Upgrade mógł pomieszać w ustawieniach, ale czy dla FB3 były jakieś zmiany wprowadzane, to nie słyszałem..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O dziękuję za sprawną odpowiedź, to budujące! Może mam jakiś backup, da się w nim cos podczytać tekstowo? Ale popatrz na screeny wyżej, co to u licha jest to pownno tak działać? Kiedys zrobilem bez żadnego problemu te forwardy. A dwa to raz dzwonili do mnie ze chca mi wymienic na nowszego Funboxa, bo czegos tam w pełni nie wykorzystuję, bodajże o prędkość chodziło. Nie mialem wtedy czasu, ale jak teraz przyjdzie technik to brać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Orangutano są jak zwykle dwie szkoły.. Ja bym brał.... FB 6 jest ( znając jego mankamenty) lepszy od 3-ki
Co mogło wykrzyczyć? Trudno powiedzieć. Może ktoś z użytkowników zauważył zmiany w sofcie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mam backup ze stycznia 2021 ktory nie robil problemu. Zrobilem backup tez terazniejszego. Pytanie bo nie pamiętam loginow uzytkownika itd, jak zaczne odtwarzac z backupu to skonczy sie tym ze bede musial fizycznie biegac do Funboxa czy on poprostu przywroci połączenie? (wtedy mogl byc stary soft, nie instalowalem nigdy updata softu ręcznie a wiem że mam teraz najnowszy, więc może to jednak update cos spieprzył)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Orangutano zrób teraz backup w razie czego. Bardziej nie zepsujesz, a login i hasło jest bez zmian w starym backupie ( jeśli w tym czasie nie robiłeś cesji)
Koniecznie zrób fabryczne, aby wyeliminować bugi
Napisz jakie masz wersję softu na nowym i starym oprogramowaniu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bracie, pomogłeś, on zwyczajnie zgłupiał, dodalem pare rzeczy i na razie dziala. Teraz mam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Orangutano no to się cieszę.. Soft najnowszy