- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FunBox 2.0 - WiFi działa Ethernet przerywa
@Pedro Temat sterowników przerobiony do bólu.
@Anonim To nie jest tak, że upieram się o usterkę FunBoxa - pragnę tylko zrozumieć co powoduje, że taki stan rzeczy istnieje 🙂
W linku solidna dawka info o komputerze - https://1drv.ms/u/s!AiH-hDl5jkshyfIAwpxPBEZLcBV5zg
Bez obawy - to OneDrive.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikjalsmessa Czy system masz czysty, czy od jakiegoś producenta? Jeśli tak to, jaki ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komputer to HP Pavilion z wgranym Windowsem (wtedy jeszcze 8). Aktualizowałem go do 10 tak jak większość użytkowników. HP zawsze wrzuca swoje różne aplikacje ale nie wiem na ile to świadczy o tym, że nie jest 'czysty' 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MikjalsmessaCzyli problem jest po stronie systemu lepiej jest zrobienie czystej instalacji. Zobacz tu.https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows10startfresh
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikjalsmessa Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem ominąłem. Tj zakupiłem zewnętrzną kartę sieciową podłączaną do USB 3.0 TP-Link. Działa bez zarzutu, bez przerw. Z możliwych metod nie zastosowałem reinstalacji systemu.
Pomysł absurdalny ale skuteczny....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Mikjalsmessa,
Jeżeli któraś z odpowiedzi okaże się skuteczna, oznacz ją proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.
- « Poprzedni
- Następny »