- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj dotarł do mnie Fun Box 6.
Już podłączony i zainstalowany. Proces trwał ok. 8 minut i przebiegł bez problemu.
Na pierwszy ogień poszedł iPhone. Znalazł nową sieć i zalogował się ( nowe hasło). Tym razem nie czepiał się zabezpieczenia. Potem iPad i Apple TV. Następnie dekodery, tym razem przewodowo, telewizory i Xbox Seria X. Zero problemów.
Widać różnicę szybkości. Wybrałem opcję - 600. Brak też zakłóceń, ale to dopiero kilka godzin. Zrezygnowałem ze Smart WI- FI, jest już w Fun Boxie 6.
Styl mi odpowiada, podobny do nowego Xoboxa. Wygląd to jednak sprawa indywidualna.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JerzyMarian1 apka Mój FunBox ma być zaktualizowana w tym miesiącu i będzie wspierać FB 6, jak czujesz taką potrzebę to rozdzielić sieci możesz w GUI modemu, lecz wtedy jak wspomniał @agat13 funkcja Smart będzie nieaktywna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fun Box 6
@JerzyMarian1 mamy więc kolejnego posiadacza i testera. Czekamy na opinie i wskazówki dla mających problemy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fun Box 6
@JerzyMarian1 witaj w gronie posiadaczy FB 6,jego design mi też przypadł do gustu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fun Box 6
W menu Mój FunBox nie ma FunBox 6. Nie, żeby mi to przeszkadzało ale z ciekawości pytam.
Gdybym chciał rozdzielić sieci to mogę je nazwać np. Orange_2.4 i Orange_5, a w ogóle ma to znaczenie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fun Box 6
Dzięki. Czyli w sumie nie warto. Z urządzeń to tylko Apple Watch korzysta z 2.4 i to wtedy gdy nie ma iPhone w pobliżu, a w zasadzie to zawsze ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JerzyMarian1 apka Mój FunBox ma być zaktualizowana w tym miesiącu i będzie wspierać FB 6, jak czujesz taką potrzebę to rozdzielić sieci możesz w GUI modemu, lecz wtedy jak wspomniał @agat13 funkcja Smart będzie nieaktywna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fun Box 6
@JerzyMarian1 cieszę się z Twojej opinii o nas😃, ale my też się cały czas uczymy od siebie nawzajem.
- « Poprzedni
- Następny »