- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat, ze względu na poruszane zagadnienie, został przeniesiony z kategorii Internet domowy (etykiety: klient indywidualny, Neostrada) - Moderator Wiktor ◄
Mam fun box 2 i często ginie sygnał wifi.Przerwy trwają chwile i sygnał wraca Czy podłączenie routera coś pomoże?Zaznaczam że odległość od innych urządzeń wynosi 4 -5 metrów.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jerzy208 Możesz zgłosić uszkodzenie sprzętu. Nie mam pewności czy możesz sam wymienić w salonie, ale możesz zgłosić sprawę przez infolinię. Czasem zdarza się tak, że sprzęt ma jakąś wadę, nawet nowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fun Box 2.0 wi fi
Podłączony do Funboxa Router w trybie Access Point załatwi sprawę. Ewentualnie można Funboxa całkowicie zastąpić routerem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jerzy208 Możesz zgłosić uszkodzenie sprzętu. Nie mam pewności czy możesz sam wymienić w salonie, ale możesz zgłosić sprawę przez infolinię. Czasem zdarza się tak, że sprzęt ma jakąś wadę, nawet nowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fun Box 2.0 wi fi
Hejka @Jerzy208 czy udało Ci się rozwiązać ten problem ? Jeśli, któraś z odpowiedzi pomogła w tym procesie, śmiało - oznacz ją jako rozwiązanie zgodnie z uznaniem 🙂