- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
@ArturKorzystam z Asus DSL-AC68U, który ma większe możliwości a FB.2.0 leży w szafie. Spróbuje po testować w wekend.
https://www.asus.com/pl/Networking/DSLAC68U/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
Na VDSL jest to mozliwe przy świetle już nie. Ja miałem wcześniej dokładnie ten sam router przy w wersji bez DSL.
W Sumie Funbox 2.0 daje radę. Z tych które są standardowo dostepne u operatorów jest to jeden z najlepszych routerów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
@RemiJa mieszkam w takiej lokalizacji ze Orange mi nie połączy FTTH staram się już 3 lata.A poza tym ma już możliwość podłączenia UPC. Gdzie rozmowy w tej firmie trwały tylko 1.5 miesiąca i przyszłym roku przełączam się gdzie 120 Mb/s tylko 59 zl.Tylko na Funbox 2.0 nie masz możliwości postawienia chmury i dostępu do dysku każdego miejsca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
@Mat tak z ciekawości, potestuj na rodzince czy sposób prezentacji treści jest zrozumiały 🙂
Tak zrobie:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
To ja trochę potestowałem. Mam LiveBox 3. Ogólnie OK, intuicyjna, czytelna. Nawet mi się podoba (jak na malkontenta to olbrzymia pochwała) 🙂
A teraz pomarudzę.
1. Wybrałem opcję restart LiveBox i poszło. Wygasiłem ekran i .... po powrocie do aplikacji zwiecha.
2. Opcja: Internet>Napraw usługę Internet>Opóźnienia>Napraw. Ruszyła diagnostyka i testy i zamknąłem niechcący klapkę telefonu (S4) otwieram i "Diagnostyka została przerwana"
Z powyższego: Fajnie byłoby móc uruchomić tego typu zadania z możliwości "wrzucenia w tło" czy jak to nazwać, czyli, żeby apka nie musiała być na pierwszym planie i aktywna (mam nadzieję, że już wiadomo o co chodzi)
Jeśli chodzi o poszczególne funkcje. Jeśli loguję się na LiveBoxa, to np. aby przekierować port, powiązać IP z urządzeniem itp. Dla przeciętnego Kowalskiego który chce sprawdzić czy wszystko działa Ok apka wystarczy, ale chcąc skierować port 80 na jeden z domowych kompów i tak pozostaje www.
Teraz mnie olśniło! Podstawowe pytanie! Do kogo apka jest kierowana?
Pozdrawiam!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
Lepiej, gdy była na komputer wtedy diagnoza będzie lepsza i wiarygodna.