- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[FUT] Mój Funbox
Od kilku tygodni pracowaliśmy nad przygotowaniem aplikacji Mój FunBox.
Obecnie jest ona w 99% gotowa i bardzo Was proszę o uczestnictwo w naszym FUT-cie.
Aplikacja działa na urządzeniach z systemem Android i współpracuje z modemami: Liveboxami 2 i 3 oraz FunBoxami 1 i 2. Pomaga konfigurować parametry połączenia, zarządzać dostępem do Wi-Fi i podłączonymi urządzeniami oraz przeprowadzić diagnostykę awarii w obrębie sieci domowej.
Aplikację możecie ściągnąć z tych dwóch miejsc:
http://malivebox.orange-labs.fr/funbox/android/testv1.0/grd-application-app-preprod-poland-debug.apk
Jeżeli zauważycie jakieś nieprawidłowe działanie bardzo proszę o 2 akcje:
- z poziomu aplikacji z prawego górnego rogu wybrać „debug tools” i „wyślij log aplikacji” – pomoże to naszemu developerowi w naprawie kodu + jednocześnie mail na mojfunbox@orange.com, ze taki log wysłaliście i krótki opis czego błąd dotyczył
- informację i/lub screeny z nieprawidłowym komunikatem lub tłumaczeniem na skrzynkę mojfunbox@orange.com lub na Nasz Orange
Mój Funbox będzie na razie oddzielną aplikacją. Te funkcje w niej, które się Wam spodobają zostaną później włączone do Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
@vdsl2 to wiemy i z marszu zapraszamy, a kto z Was ma jeszcze Neostradę i Androida? Zachęcamy do przetestowania nowej aplikacji, która oficjalnie nie jest jeszcze dostępna, info w poście wyżej @Remiego 🙂
Może ktoś z Was?
@Mat, @Astis, @irek6311, @Jozefg, @janimagda, @sosen, @Katani1, @Misiek62, @pablo_ck, @Makak, @Darek25, @4Kazelot, @misiaczek72, @devila, @Rogi, @Piotrekk85, @Krzysztof018a
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
Dzięki za feedback. Prosimy o więcej. Robiliśmy dość szybko razem z FT więc moga sie zdarzać, natomiast stwierdziliśmy że to dobry test tak aby do Mój Orange zaimplementować już to jest fajne 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
@Mat tak z ciekawości, potestuj na rodzince czy sposób prezentacji treści jest zrozumiały 🙂
Mat napisał(-a):
Mam co trzeba i zainstalowałem. Ogólnie apka ok, chociaż przy klonowaniu jej ze Francji umknęły zdaje się obrazki i nie zostały zmienione na dostosowane do naszego sprzętu 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
Inga, jak na załączonym screenie w opcji podłączenia (testowałem dla LB3.0) pokazują się francuskie wtyczki w kroku 1 i 2
Pozd,
Wtorek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dot. [FUT] Mój Funbox
- « Poprzedni