- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6
@pablus Robiąc "próbny zakup" w ramach testów montaż wraz z nowym FB 6 był za 0zł w przypadku umowy na 24msc. Jak jest w salonie i jak jest w praktyce - tego nie wiem. Musimy zaczekać aż jakiś klient zda relacje tu na forum z nowej usługi i napewno wszystkiego się dowiemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6
@Arti_Kn_Pl O tym właśnie myślałem...wice na płasko zupełnie nie położysz, co nie powoduje odcięcia wentylacji...OK, głupio to wygląda, ale jestem ciekaw różnicy w prędkości w zależności od ułożenia...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6
To wpisz jakiś adres, może znajomego z miasta który wiesz, że jest w zasięgu, ja tak sam robię. JEstem jeszcze ciekaw jak z wymiarami nowego funboxa, zna może je ktoś?
@agat13 Dokładnie, dlatego nazwałem ja "jaką taką" bo dla początkującego w tych tematach wystarczy. Musimy zaczekać na oficjalne przedstawienie funboxa na stronie orange. Wtedy napewno opublikują unboxing, recenzje, może i nowy interfejs strony administracyjnej oraz dokładniejszą specyfikacje, to nowinka, ma dopiero pare godzin i być może to przeciek bo można go zobaczyć tylko przy składaniu zamówienia.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6
@slav72 Jeszcze się nie przygotowali, mam wrażenie, że nowy funbox wyszedł na światło dzienne za wcześnie, być może jeszcze do końca dzisiejszego dnia zaktualizują stronę i pojawią się dokładniejsze informacje o 6, a także będzie się wyświetlał na głównej stronie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX 6
Porty tylko 1gbit? Szkoda, czyli nie ma co liczyć na przyspieszenie światłowodu w ciagu kolejnych kilku lat...