Według mnie aplikacja „Mój FunBox” to porażka. Chaotyczna, małointujcyjna! Błędy literowe!
„Sugestie” odsyła do strony francuskiej!
Funkcja naprawy internetu nie pokazuje stanu sprzed i po przeprowadzonej diagnostyce.
I nie wiem jak mam rozumieć komunikat w „Napraw i optymalizuj” - „Napraw usługę internetu”, gdzie pod tym widniej cały czas zapis
„Wykryto awarię internetu” (nawet po przeprowadzeniu wszystkich napraw internetu w tej aplikacji)
Zgłaszałem to do BOK, ale pracownik nie był w stanie udzielić wsparcia i wytłumaczenia. Wg niego od strony jego systemu jest ok. To skąd ten KOMUNIKAT ?!?!
Czy Wy też to macie???
Uważam, że ta aplikacja jest do … całkowitego utworzenia na nowo np. w styl kafelkowy.
Przede wszystkim ta aplikacja jest zbędna. Przy wyłączonym WiFi na FB nawet nie wykryje modemu. Nie widzę powodu żeby jej używać.
@MrArek aplikacja nie była aktualizowana od ponad roku, nie wiadomo czy porzucają prace nad nią, czy jak przy okazji Odwrócona
PS.
Na stronie prowadzącej do menu konfiguracyjnego FB 6 w nocie prawnej, szukając info o kodzie źródłowym, klikając w zaznaczony link też odsyła na francuską stronę (wszędzie same błędy)