- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ankieta nt. funkcjonalności aplikacji FunBox
Ponieważ występują problemy z tą aplikacją, dążyłem usilnie do usunięcia przeszkód. Po jakimś czasie pojawiła się ankieta i skorzystałem bardziej z ciekawości, co ona oferuje. Troszkę to trwało, nim przebrnąłem i gdyby nie jedno pytanie, oceniłbym działanie pozytywnie. A tak, "stanąłem w rozkroku". Bo brakowało mi pośredniej pozycji w sensie może nie dosłownym, ale coś w ten deseń, czyli ani tak, ani nie. W jednym z pytań byłem "hepi", a w innym nie. Dobrze, że chociaż mogłem wyrazić swoją opinię słowami (do 500 znaków)...tylko że nie bardzo wiem, gdzie się "wkrótce zobaczymy"
Ale ogólnie, wizerunek ankiety mi się spodobał
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bo jakiż to problem może rozwiązać... ankieta?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniak, właśnie jaki? Jeżeli celem ankiety jest tylko "urzędowe gromadzenie papierów", to jest działaniem biurokratycznym Chyba że się mylę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ha! Ankieta daje informację zwrotną, jak użytkownicy postrzegają apkę 🙂
@Anonim napisał:
...tylko że nie bardzo wiem, gdzie się "wkrótce zobaczymy"
Zapewne przy okazji następnej ankiety ... Ponownie ta buźka się do Ciebie uśmiechnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor, postrzeganie appki a ulepszanie sformułowanych pytań w ankiecie to dwie różne sprawy i jeżeli wszelkie sugestie zawarte w ankiecie cokolwiek poprawią w bezproblemowym otwarciu appki, to będzie znak, że ktoś czuwa nad jednym i drugim.