Ankieta nt. funkcjonalności aplikacji FunBox

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Ponieważ występują problemy z tą aplikacją, dążyłem usilnie do usunięcia przeszkód. Po jakimś czasie pojawiła się ankieta i skorzystałem bardziej z ciekawości, co ona oferuje. Troszkę to trwało, nim przebrnąłem i gdyby nie jedno pytanie, oceniłbym działanie pozytywnie. A tak, "stanąłem w rozkroku". Bo brakowało mi pośredniej pozycji w sensie może nie dosłownym, ale coś w ten deseń, czyli ani tak, ani nie. W jednym z pytań byłem "hepi", a w innym nie. Dobrze, że chociaż mogłem wyrazić swoją opinię słowami (do 500 znaków)...tylko że nie bardzo wiem, gdzie się "wkrótce zobaczymy"Emotikon: Język

1A.PNG2.PNG

Ale ogólnie, wizerunek ankiety mi się spodobałEmotikon: Szczęśliwy

4 ODPOW. 4

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 1067
  • 1686
  • 7

Bo jakiż to problem może rozwiązać... ankieta?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@bluesmanniak, właśnie jaki? Jeżeli celem ankiety jest tylko "urzędowe gromadzenie papierów", to jest działaniem biurokratycznymEmotikon: Język Chyba że się mylę.

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14529
  • 153

Ha! Ankieta daje informację zwrotną, jak użytkownicy postrzegają apkę 🙂

@Anonim napisał:

...tylko że nie bardzo wiem, gdzie się "wkrótce zobaczymy"Emotikon: Język

Zapewne przy okazji następnej ankiety Emotikon: Bardzo szczęśliwy... Ponownie ta buźka się do Ciebie uśmiechnie Emotikon: Język

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Wiktor, postrzeganie appki a ulepszanie sformułowanych pytań w ankiecie to dwie różne sprawy i jeżeli wszelkie sugestie zawarte w ankiecie cokolwiek poprawią w bezproblemowym otwarciu appki, to będzie znak, że ktoś czuwa nad jednym i drugim.