- « Poprzedni
- Następny »
wrzesień
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wrzesień
5G Zowee CPE 6 (H165-383)
Można powiedzieć że dopiero poznaje tajniki tego modelu. Jest jeszcze inna zakładka gdzie są ciekawe informacje i gdyby nie chatGPT to bym nigdy ich nie rozwikłał.
Jest jednak informacja który to nadajnik ale nie ma tej informacji tam gdzie się spodziewałem.
wrzesień
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wrzesień
Wracając do wi-fi i ilości sieci do założenia.
Co prawda jest sieć gości i tam można tylko założyć jedną na 2.4GHz ale to nie koniec możliwości. Jeżeli zmienimy nazwę sieci z domyślnej to 'zapas' w postaci domyślnej nadal pozostanie do naszej dyspozycji.
Czyli razem możemy założyć 3x2.4GHz + 2x5GHx to nam daje razem 5 oddzielnych sieci. Tutaj uwaga, te dodatkowe sieci zakładamy w zakładce 'zaawansowane'.
Porównam to do G5 Ultra który miałem, tam ogólnie tych sieci można było założyć 6 czyli 2x2.4GHz + 2x5GHz + 2x6GHz.
Pewnie niektórych to zainteresuje, nie ma zarządzania ruchem czyli QoS. W G5 Ultra jest QoS + oddzielny moduł Al do tego celu.
Co prawda jest sieć gości i tam można tylko założyć jedną na 2.4GHz ale to nie koniec możliwości. Jeżeli zmienimy nazwę sieci z domyślnej to 'zapas' w postaci domyślnej nadal pozostanie do naszej dyspozycji.
Czyli razem możemy założyć 3x2.4GHz + 2x5GHx to nam daje razem 5 oddzielnych sieci. Tutaj uwaga, te dodatkowe sieci zakładamy w zakładce 'zaawansowane'.
Porównam to do G5 Ultra który miałem, tam ogólnie tych sieci można było założyć 6 czyli 2x2.4GHz + 2x5GHz + 2x6GHz.
Pewnie niektórych to zainteresuje, nie ma zarządzania ruchem czyli QoS. W G5 Ultra jest QoS + oddzielny moduł Al do tego celu.
wrzesień
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wrzesień
Mój rekord przy agregacji N78 + B3 + B1 + B7. Test po kablu.
Dosyć się zdziwiłem bo jest pochmurno ale może jest mniejsze obciążenie na nadajniku o tej godzinie.
wrzesień
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wrzesień
To najlepszy czas na testy, większość jeszcze śpi 🤣
wrzesień
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wrzesień
Właśnie dlatego o tym wspomniałem, bo to taka sztuka dla sztuki...
wrzesień
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wrzesień
@Zeusek Czy ten router obsługuje VoLTE przez gniazdo telefoniczne?
wrzesień
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wrzesień
Al twierdzi że nie obsługuje. Osobiście nie mam takiej wiedzy.
W opcjach nic nie ma o VoLTE.
- « Poprzedni
- Następny »