- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa Darmowe Orange WiFi została wyłączona w czerwcu 2020 - brak możliwości skorzystania w scenariuszu dla obecnych i nowych klientów - moderator Bartłomiej
Dlaczego ten popup jest pusty?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa Darmowe Orange WiFi została wyłączona w czerwcu 2020 - brak możliwości skorzystania w scenariuszu dla obecnych i nowych klientów - moderator Bartłomiej
@Ziopson, @certina możliwe, że to jakieś ograniczenie - jak zresztą zasugerował wyżej @Anonim - nie wynikające wprost z działania przeglądarki, a bardziej z konfiguracji ustawień na konkretnej kartotece.
Dlatego w tej sytuacji nieunikniony będzie kontakt z BOK. Dla tych, którzy nie chcą dzwonić (nawet za darmo z poziomu apki Mój Orange ), proponuję następujący sposób:
- po zalogowaniu do konta «orange.pl/mojorange» i przejściu do sekcji Zgłoś sprawę:
- przechodzimy do formularza zgłoszenia, wykonując po drodze test usługi i wybierając najbardziej adekwatny symptom, np. tak jak niżej:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wyłączyć pasmo publiczne?
przyłączam się do pytania , testowałem możliwość wyłączenia na różnych przeglądarkach i na żadnej nie działa . Może ktoś ma jakieś sugestie co do wyłączenia tej opcji oprócz kontaktu z doradcą bo niestety nie dają rady.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
/wysłano z komórki/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety, nic to nie pomogło. Mam jakieś ograniczenie albo web sie wysypał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ziopson, @certina możliwe, że to jakieś ograniczenie - jak zresztą zasugerował wyżej @Anonim - nie wynikające wprost z działania przeglądarki, a bardziej z konfiguracji ustawień na konkretnej kartotece.
Dlatego w tej sytuacji nieunikniony będzie kontakt z BOK. Dla tych, którzy nie chcą dzwonić (nawet za darmo z poziomu apki Mój Orange ), proponuję następujący sposób:
- po zalogowaniu do konta «orange.pl/mojorange» i przejściu do sekcji Zgłoś sprawę:
- przechodzimy do formularza zgłoszenia, wykonując po drodze test usługi i wybierając najbardziej adekwatny symptom, np. tak jak niżej:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@WiktorDodam od siebie robiłem to wyłączenie przez BOK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim
testowo zleciłem (z poziomu portalu) włączenie pasma na swoim LiveBox'ie:
Jeśli dobrze Cię zrozumiałem @Anonim - z doświadczenia wiesz, że to przez portal po prostu "nie hula"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiktor napisał(-a):@vdsl2
testowo zleciłem (z poziomu portalu) włączenie pasma na swoim LiveBox'ie:
Jeśli dobrze Cię zrozumiałem @vdsl2 - z doświadczenia wiesz, że to przez portal po prostu "nie hula"?
Tak dobrze mnie rozumiesz oczywiście zlecenie są przyjmowanie przez system ale nie wyłącza ani włącza tak jest to na moim koncie .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał:
oczywiście zlecenie są przyjmowanie przez system ale nie wyłącza ani włącza tak jest to na moim koncie .
OK. Przeprowadzę testy u siebie, a potem zgłoszę to tam gdzie należy .
- « Poprzedni
- Następny »