- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zapisałem rozmowę z doradcą na czacie. rozmowa dla mnie była korzystna, rozwiązywała problem.
mail z zapisem w formie pdf doszedł ale dokument jest pusty i się nie otwiera.
czy w przypadku reklamacji ktoś w orange może odzyskać tą rozmowę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowę mają zapisaną. Ale nie udostępnią. Byłem w podobnej sytuacji , poprosiłem o zapis rozmowy na chacie i niestety nie otrzymałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zapis czatu bład pdf.
@PIOTRGAN1 Jutro zgłoś reklamację na czacie. Na pewno mają zarejestrowaną Twoją rozmowę którą przeprowadziłeś z konsultantem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmowę mają zapisaną. Ale nie udostępnią. Byłem w podobnej sytuacji , poprosiłem o zapis rozmowy na chacie i niestety nie otrzymałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zapis czatu bład pdf.
@PIOTRGAN1, to że @Stan52 nie otrzymał, nie oznacza wcale bezradnego rozkładania rąk. Adres do korespondencji:
Orange Polska S.A., ul. Jagielońska 34
96-100 Skierniewice może być podstawą do roszczeń, łącznie z zapisaną rozmową na czacie. Pliki w formie elektronicznej powinny ułatwić rozpoznanie. Na pewno mają zapis, tylko nie udostępniają, ale może to się kiedyś zmieni po naszych uwagach.
@PIOTRGAN1, odszukałem też wypowiedź @Jarek, która ma wydźwięk bardziej optymistyczny:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zapis czatu bład pdf.
Dokładnie. Nie ma co rozkładać rąk, trzeba pisać na ich adres do korespondencji. Ja tak zrobię.