Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

To poniżej załatwione pozytywnie-dziękuję.

Kolejne dotyczy "mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto. Inne strony śmigają jak talala. Ponad 10 sek. na wejście i chwilę kręci się ładowanie. Jedno okno się tylko "wietrzy w Windows 10-wersja 1607. Żadnych download,ADB, itp.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 40, Guru *****
  • 31468
  • 29937
  • 1334

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

Proponuję wykonać parę testów związanych ze sprawdzeniem wydajność.
Np. zamknąć wszystkie aplikacje, również w tle. Potem otworzyć przeglądarkę. I sprawdzić czy problem będzie.

Następnie spróbować wyłączyć na chwilę dodatki i wtyczki w przeglądarce jeśli masz jakieś.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 ODPOW. 10

Poziom 40, Guru *****
  • 31468
  • 29937
  • 1334

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

A masz problem z ładowaniem całej strony, czy tylko danych? (w sensie czy górna belka się ładuje) czy chodzi tylko o dane o konkretnym numerze?

Anonim

Nie dotyczy

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

Cała strona się wczytuje długo. Sprawdzałem w ustawieniach modemu i wygląda wszystko ok, jeśli cokolwiek pojmuję. Mam zrzut, ale nikt mi nie odpowiedział, czy w poście wchodzi, czy tylko do Waszej wiedzy. Ok, spróbuję!FunBox.png


Poziom 40, Guru *****
  • 31468
  • 29937
  • 1334

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

Nie wiem jaką masz usługę. Jeśli neo do 10 mega, to masz całkiem dobre parametry. Jeśli większą, to może warto sprawdzić na mój Orange diagnostykę łącza.

Anonim

Nie dotyczy

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

Mam 10-tkę, bo 20-tka zrywała. Dla uściślenia dodam, że MO muli po wpisaniu loginu oraz hasła. No i po Twoim wpisie sądzę, że zrzut dociera.


Poziom 40, Guru *****
  • 31468
  • 29937
  • 1334

MO-NO-po(p)lista błędów

To parametry masz ok. Wydaje mi się, że to może kwestia ustawień komputera.
Anonim

Nie dotyczy

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto


Piotrekk85 napisał(-a):
To parametry masz ok. Wydaje mi się, że to może kwestia ustawień komputera.

Co np. masz na myśli? Jak wejdę w Panel, to wszystko działa poprawnie i żadna akcja nie wymaga rozwiązań. Aktualizacje automatyczne i pod okiem Microsoftu. Nawet ciacha zostawiam na deser. Może podpowiedź? Mam Windowsa 10 wersja 1607 z licencją.


Poziom 40, Guru *****
  • 31468
  • 29937
  • 1334

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

Proponuję wykonać parę testów związanych ze sprawdzeniem wydajność.
Np. zamknąć wszystkie aplikacje, również w tle. Potem otworzyć przeglądarkę. I sprawdzić czy problem będzie.

Następnie spróbować wyłączyć na chwilę dodatki i wtyczki w przeglądarce jeśli masz jakieś.

Anonim

Nie dotyczy

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

@Piotrekk85, po Twojej sugestii mam na razie jedno podejrzenie. To wbudowane w system operacyjny aplikacje działające w tle niejako z automatu, ponieważ na komputer loguję się z konta Microsoftu. Tam jedne wymagają dodatkowego logowania, ale tego to pilnuję, by z równoległych sesji zawsze się wylogować. Co jedynie zaobserwowałem w Windows 10, to to że automatyczna aktualizacja przywraca ustawienia i czasem jak mi coś jest zbędne, to wyłączam. W Windows 7 nie miałem takich problemów. Po "wklepaniu" 10-tki wiele razy korzystałem z pomocy technicznej, ponieważ z ich strony były błędy. Ok. spróbuję przyjrzeć się dodatkom i wtyczkom. Na razie dzięki.


Poziom 40, Guru *****
  • 31468
  • 29937
  • 1334

"mulenia" w wczytywaniu się strony MO po zalogowaniu na konto

A nie próbowałeś po wyłączać nieco w ustawieniach windowsa?