Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

porządki na "Mój Orange"

musbron1945
Poziom 18, Badacz Przestworzy

porządki na "Mój Orange"

Witam. Czy istnieje możliwość zamiany miejscami kont w adresie "Mój Orange" ..? Mam bowiem dwa konta i chciałbym je zamienić miejscami, zapisanymi podczas zalogowania się do tej usługi.

14 ODPOW. 14
tolek
Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny

porządki na "Mój Orange"

Aplikacja nie daje takiej możliwości. 

Możesz spróbować dodać w innej kolejności numery do konta i być może to pomoże osiągnąć to co chcesz. 

musbron1945

porządki na "Mój Orange"

@tolek - oj, wydaje mi się to dosyć ryzykowne .. wolę nie eksperymentować 

Pozdrowienia ze Szczecinka

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

porządki na "Mój Orange"

@musbron1945  najprościej i chyba najpewniej zgłosić to konsultantowi na infolinii. Ważne, aby mówić drukowanymi literkami. Aż zrozumie o co chodzi. Taka wymiana to żaden problem . Wchodzi w system. Zamienia jeden adres na techniczny ( zgaduję, że dwóch takich samych adresów na dwóch kontach może system nie przetrawić) i zamienia kolejno na właściwe..likwidując techniczny. Jeśli da radę od razu zamienić ( konsultant musi mieć oba konta u siebie w systemie otwarte)  to tym lepiej

Potwierdź czy się udało 

Highlighted
tolek
Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny

porządki na "Mój Orange"

To może być dobry pomysł na dodatkowe usprawnienie do aplikacji mobilnej. Przy kilku numerach na liście może mieć znaczenie kolejność numerów/usług na liście dla użytkownika. 

bronzub
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

porządki na "Mój Orange"

@musbron1945napisał(-a)

Witam. Czy istnieje możliwość zamiany miejscami kont w adresie "Mój Orange" ..? Mam bowiem dwa konta i chciałbym je zamienić miejscami, zapisanymi podczas zalogowania się do tej usługi.

@musbron1945 , a czy nie masz przypadkiem na koncie przełącznika do konta z przypisanym numerem? Ja tak mam. Dwa konta na jednym adresie i po zalogowaniu cyk...przełączam na to, które chcę

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

porządki na "Mój Orange"

@musbron1945 zmiany kolejności kont nie zrobisz w apce. Nie ma obecnie takiej możliwości. Zauważyłem, że kolejność kont jest ustalana najstarsze istniejące na końcu, najmłodsze istniejące na początku listy w aplikacji.

Kolejność usług, to też losowa sprawa i lista jest niezależna od użytkownika.

musbron1945

porządki na "Mój Orange"

@bronzub - owszem, mam taki przełącznik, ale .. to pierwsze konto - co mi się wyświetla - jest używane bardzo rzadko i tylko tak sobie - z lenistwa - chciałem je zamienić miejscami. Tylko stąd moje pytanie .. bo ponoć kto pyta, nie błądzi 

musbron1945

porządki na "Mój Orange"

@agat13 - witaj .. z infolinią to ja mam swoje, bardzo wku ... rzające doświadczenia. Z infolinią PKO BP. Nie chce mieć z taką czy inną nic do czynienia - możesz tłumaczyć i tłumaczyć ... i tłumaczyć, a oni i tak  swoje.

Pytanie zadałem jedynie z ciekawości - z takim układem kolejności też można żyć. 

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

porządki na "Mój Orange"

@musbron1945  jak Ci się znudzi, daj znać ..mam kilka znajomych salonów, podpytam...