Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana emaila konta nowy Mój Orange

ROZWIĄZANE
marcin78
Poziom 18, Badacz Przestworzy
Solved!

Witam, czy jest możliwość zmiany emaila na które było założone konto na nowym mój orange ?. Zakładałem  wczoraj dwa konta rodzicom i w jednym chciałbym zmienić emaila na inny a ten co był tu dać na drugie konto (źle przypisałem emaile) ?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Mazgaj
Pracuję w Orange
Solution

@marcin78już możesz zmienić login na swoim koncie. Skontaktuj się z naszym doradcą na czacie Emotikon: Szczęśliwy

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 ODPOW. 14
Wojcieszko
Pracuję w Orange

Usuń konto w zabezpieczeniach, po czym utwórz nowe.

aarek
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

@Wojcieszkojesteś pewien, że będzie można utworzyć konto raz jeszcze? Obecnie nie ma żadnego linku do rejestracji konta poza informacją w starym Mój Orange.

Wojcieszko
Pracuję w Orange

Wiadomość zawiera hiperłącze Wiadomość zawiera obraz

Po wejściu na stronę www.orange.pl, w zaloguj u góry strony jest to co poniżej. Także spokojnie można po prawej stronie kliknąć w zarejestruj. Można też kliknąć w "Sprawdź", jak komuś się oferta podoba Emotikon: LOL

registred.png

marcin78

Dzięki, narazie usunąłem konta i chyba trzeba poczekać,żeby się ponownie zarejstrować (jeśli usunąłem konta to  będą na starej stronie orange  czy zostały usunięte całkowicie?)

Wojcieszko
Pracuję w Orange

Ciężko odpowiedzieć, ale raczej starsza wersja. Czekać myślę nie trzeba.

marcin78

Cały czas jest napisane,że ten numer jest już zarejstrowany, do starej wersji też nie bardzo wejdzie bo każe się logować do nowej. ( w tej chwili można tu i tu się logować)

aarek
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Konta z nowego Mój Orange nie są usuwane od razu, trwa to parę dni od czasu kliknięcia w usuń konto.

Highlighted
Mazgaj
Pracuję w Orange

@marcin78możesz po zalogowaniu do konta anulować usunięcie. Planujemy udostępnienie opcji zmiany loginu (adresu e-mail) poprzez kontakt z doradcą na naszym czacie.

Usuwanie konta trwa 14 dni a myślę, że do tego czasu będziemy w stanie Ci zmienić e-mail bez konieczności przechodzenia od początku procesu rejestracji w Nowym Mój Orange :-)

marcin78

Wiadomość zawiera hiperłącze

i tak właśnie zrobiłem, anulowałem usunięcie kont  i konta są ponownie aktywne.