Witam, czy jest możliwość zmiany emaila na które było założone konto na nowym mój orange ?. Zakładałem wczoraj dwa konta rodzicom i w jednym chciałbym zmienić emaila na inny a ten co był tu dać na drugie konto (źle przypisałem emaile) ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
@marcin78już możesz zmienić login na swoim koncie. Skontaktuj się z naszym doradcą na czacie ![]()
Usuń konto w zabezpieczeniach, po czym utwórz nowe.
@Wojcieszkojesteś pewien, że będzie można utworzyć konto raz jeszcze? Obecnie nie ma żadnego linku do rejestracji konta poza informacją w starym Mój Orange.
Po wejściu na stronę www.orange.pl, w zaloguj u góry strony jest to co poniżej. Także spokojnie można po prawej stronie kliknąć w zarejestruj. Można też kliknąć w "Sprawdź", jak komuś się oferta podoba ![]()
Dzięki, narazie usunąłem konta i chyba trzeba poczekać,żeby się ponownie zarejstrować (jeśli usunąłem konta to będą na starej stronie orange czy zostały usunięte całkowicie?)
Ciężko odpowiedzieć, ale raczej starsza wersja. Czekać myślę nie trzeba.
Cały czas jest napisane,że ten numer jest już zarejstrowany, do starej wersji też nie bardzo wejdzie bo każe się logować do nowej. ( w tej chwili można tu i tu się logować)
Konta z nowego Mój Orange nie są usuwane od razu, trwa to parę dni od czasu kliknięcia w usuń konto.
@marcin78możesz po zalogowaniu do konta anulować usunięcie. Planujemy udostępnienie opcji zmiany loginu (adresu e-mail) poprzez kontakt z doradcą na naszym czacie.
Usuwanie konta trwa 14 dni a myślę, że do tego czasu będziemy w stanie Ci zmienić e-mail bez konieczności przechodzenia od początku procesu rejestracji w Nowym Mój Orange :-)
@Mazgaj i tak właśnie zrobiłem, anulowałem usunięcie kont i konta są ponownie aktywne.