- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Mam problem z logowaniem do konta mój Orange . Adres e-mail na które było zarejestrowane konto jest już nieaktywny i chciałabym go zmienić . Dzwoniłam na infolinie jednak nie mogę sie dodzwonić . Korzystałam również z chat-u jednak konsultant MAX chce żeby załatwić sprawę przez mój Orange (a przecież mam problem z logowaniem ) Czy jest jeszcze jakiś inny sposób żeby to załatwić ? Czy jeżeli udam się do salonu Orange to pomogą mi rozwiązać problem ?
Bardzo dziękuję za pomoc .
Pozdrawiam .
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marza335 polecam infolinię. Żeby uzyskać połączenie z konsultantem radzę zapytać i dodatkowa ofertę na usługi. Przełączy do konsultanta...:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana adresu e-mail w mój Orange
@marza335 na infolinii zmienia od ręki. Poproś MAX-a kilkakrotnie o połączenie z konsultantem. W końcu połączy. Uważam, że na salon szkoda czasu, bo szybciej zmianę e-maila dokonasz na infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marza335 polecam infolinię. Żeby uzyskać połączenie z konsultantem radzę zapytać i dodatkowa ofertę na usługi. Przełączy do konsultanta...:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za pomoc. 🙂
Będę dalej próbować dzwonić na infolinię .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marza335 nie ma za co, @ketrasaArtur już pierwszy zasugerował kontakt, więc gdzie są dwa głosy, tam i racja..😁