- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
witam moze mi ktos pomoc w sprawdzeniu wykazu polaczen w ofercie na karte.wrzesien sprawdzilam bez problemu dostalam tymczasowe haslo igotowe,a teraz chce sprawdzic pazdziernik i wyskakuje mi ze nie mam uprawnien .pomozcie z gory dziekuje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
Przecież do końca października jeszcze pół miesiąca... 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
W Mój Orange pokazuje Ci taki problem??? W aplikacji mobilnej czy na stronie www ??? Chcesz sprawdzić wykaz połączeń wychodzących oczywiście??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
@agus2591 jeżeli masz konto w Mój Orange dla tego numeru, smarfon... to po zalogowaniu się do aplikacji Mój Orange w smartfonie danymi dla tego konta (najprościej numer telefonu i hasło) wybierasz stan konta ( w zasadzie to okno startowe) i na dole masz "wykaz połączeń".
Update:
Jeżeli nie masz smartfona, to zaloguj się na stronę orange.pl danymi dla numeru telefonu (albo załóż konto) i wybierz "Mój Orange" , podsumowanie - ciut niżej zestawienie "bieżące wykorzystanie" poniżej znajdziesz link do pełnego zestawienia, tam zakładki ... i możliwość określenia zakresu datowego.
Co prawda sprawdziłem na swoich danych - abonamentowych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
Czy w międzyczasie dokonywałeś jakiś zmian?
Czy możesz zdarzyć się sytuacja że zdarzeń na bilingu masz ponad 1000?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
@Piotrekk85 koleżanka @agus2591 wspomina że chodzi o ofertę na kartę 🙂 Ach to zmęczenie, też tak czasem mam 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
Ja również mam na kartę, w aplikacji mi nie pokazuje bieżących połączeń natomiast na stronie orange.pl aktualizują się praktycznie na bieżąco
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
Aplikacja ma jeszcze małe niedociągnięcia, dlatego wykaz połączeń sprawdzaj sobie na www 🙂 Mam nadzieję że kiedyś apka będzie działać na 6+, teraz działa na takie 4+ 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
U mnie w aplikacji dane są aktualne po ok. 30 min. , na stronie do godziny, trzeba jednak przelogować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykaz połączeń
@Katani1 to sam już nie wiem od czego to zależy - muszę kiedyś zrobić test aplikacji i strony www, a dokladnie czasu odświeżania danych 🙂