Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Umożliwienie nadawania nazw usług wspólnie w aplikacji i na www

Ianus72
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Wiadomość zawiera hiperłącze

Obecnie jest tak, że mogę sobie swoje usługi na koncie jakoś tam ponazywać, co jest bardzo przydatne, szczególnie jaki się ma więcej numerów. Problem w tym, że trzeba to robić osobno w aplikacji MO i na koncie www.

A idealnie byłoby tak, że jak nazwę sobie jakąś usługę w MO "numer główny" i taka sama nazwa "numer główny" sama pojawi się na stronie. Myślę, że byłoby sporo udogodnienie dla użytkowników.

Dlatego wrzucam pomysł, żeby to ujednolicić (licząc na wsparcie koncepcji): https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Umo%C5%BCliwienie-nadawania-nazw-us%C5%82ug-wsp%C3%B3lnie-w-a...

Byłoby to chyba niemałe ułatwienie dla posiadających kilka(naście) usług?

3 ODPOW. 3
j131
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Jak ktoś ma kilkanaście usług to powinien apke MO omijać szerokim łukiem. Ryzyko że apka tego nie ogarnie jest duże.

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@Ianus72 zagłosowałem na pomysł. Uważam jednak, że dane są zapisywane w aplikacji, nie w bazie, z której są zasysane dane.

Ianus72
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

@ketrasaArturnapisał(-a)

Uważam jednak, że dane są zapisywane w aplikacji, nie w bazie, z której są zasysane dane.

Nie pisałem, że ta informacja jest zapisywana w bazie.

Chociaż skoro ustawiam sobie własną nazwę na stronie www i logując się na innym urządzeniu ta nazwa mi się wyświetla to oznacza, że to już gdzieś w Orange jest zapisane.

Wystarczy więc, żeby apka mogła to stamtąd odczytać i pokazać w odpowiednim miejscu.